Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ciclism: Mircea Romaşcanu a înfiinţat o secţie de ciclism la Otopeni

Unul din cei mai mari ciclişti ai României, dacă nu chiar cel mai mare, Mircea Romaşcanu, recordmanul de victorii în Turului României, cu 3 succese, a înfiinţat de curând o secţie de ciclism în Otopeni, ...

Share

Rl online 0 comentarii

12.05.2012 - 08:40

Unul din cei mai mari ciclişti ai României, dacă nu chiar cel mai mare, Mircea Romaşcanu, recordmanul de victorii în Turului României, cu 3 succese, a înfiinţat de curând o secţie de ciclism în Otopeni, localitatea în care s-a născut, relatează Agerpres.

Într-un interviu acordat site-ului oficial al CS Otopeni, Mircea Romaşcanu spune că a fost convins să înfiinţeze această echipă de ciclism de către primarul localităţii, Silviu Gheorghe, care i-a spus: ''Măi Mircea, tu ai făcut ceva pentru ţara asta şi pentru Otopeni. Acum e momentul ca şi noi să facem ceva pentru tine''.

''Vreau să vă spun că nu sunt singurul campion ciclist din Otopeni, au mai fost fraţii Curduc sau Manu George. Această secţie a apărut pentru că trebuia să apară. Mă bucur că sunt din nou acasă'', a declarat Romaşcanu.

El îşi doreşte cu noua echipă competiţii cât mai multe. ''În viitorul apropiat vom participa la o competiţie la Reghin, după care la concursul internaţional Turul Dobrogei. Apoi, pe 14 iunie, la prima ediţie a 'Cupei Oraşului Otopeni-Mircea Romaşcanu', un concurs dedicat copiilor, amatorilor şi profesioniştilor, o competiţie care se doreşte a fi o verificare pentru viitoarele Campionate Naţionale'', a adăugat cel care a fost selecţionat în echipa clubului Dinamo la o vârstă destul de înaintată, 18 ani, fiind remarcat pe când făcea pe bicicletă naveta Otopeni - Bucureşti ca tipograf la Combinatul Poligrafic Casa Scânteii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...