8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialBuga: "Ne este frica sa nu ramanem fara patron"

Buga: “Ne este frica sa nu ramanem fara patron”

Atacantului echipei Rapid, Mugurel Buga, ii este teama de ceea ce i s-ar putea intampla patronului gruparii giulestene, George Copos, asupra caruia procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala. “Nu stiu ce se intampla cu dansul. Ne e frica sa nu ramanem fara patron, normal”, a spus Buga.
Ionut Rada, la randul sau, considera ca este normal ca ancheta declansata impotriva patronului George Copos sa ii afecteze pe jucatorii rapidisti. “Imi pare rau de ce s-a intamplat. Este normal sa ne afecteze, pentru ca dansul este patronul echipei. Sper sa iasa cu bine din asta si sa fie alaturi de noi”, a afirmat fundasul. Intrebat daca ii e frica sa nu ramana fara patron, Rada a raspuns: “Nu cred ca se va ajunge atat de departe. Insa acum toata lumea este anchetata, nume mari din fotbal si nu numai. Probabil ca este o moda. Sper totusi ca domnul Copos sa iasa bine din asta”.
Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala impotriva patronului FC Rapid, George Copos, a presedintelui Loteriei Nationale, Nicolae Cristea, si a unui actionar de la Ana Electronic, Gilio Giuseppe Rosa, cercetati pentru infractiuni economice.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă