Boloni se mai gandeste

Ladislau Boloni a respins posibilitatea de a prelua conducerea tehnica a campioanei Portugaliei, Benfica Lisabona, incepand din sezonul viitor, informeaza publicatia O Jogo. Potrivit sursei citate, numele lui Boloni, care a mai antrenat in ...

Share

Rl online 0 comentarii

06.06.2005 - 00:00
Ladislau Boloni a respins posibilitatea de a prelua conducerea tehnica a campioanei Portugaliei, Benfica Lisabona, incepand din sezonul viitor, informeaza publicatia O Jogo. Potrivit sursei citate, numele lui Boloni, care a mai antrenat in Portugalia echipa Sporting Lisabona, este cel mai des vehiculat atunci cand vine vorba despre inlocuitorul lui Giovanni Trapattoni la conducerea tehnica a echipei Benfica Lisabona. Aceasta varianta a fost insa respinsa de tehnicianul roman. "Sa revin in Portugalia? Nu vad unde as putea, iar la Benfica nu vad cum. Nu vad prea multe sanse ca acest lucru sa se intample", a declarat Ladislau Boloni.
Ladislau Boloni a recunoscut ca a primit oferte de la mai multe cluburi, dar a subliniat ca deocamdata nu este cazul sa dezvaluie mai multe in acest sens. "Am mai multe oferte, unele dintre ele chiar ambitioase, dar trebuie sa ma gandesc bine. Inainte de a lua o decizie, trebuie sa analizez o serie de detalii, mici, dar care pot face diferenta. Vreau sa iau o decizie cat mai repede, dar inainte va trebui sa discut si cu conducerea de la Rennes. La acest nivel lucrurile nu mai depind prea mult de mine", a explicat Boloni.

Citește totul despre:

Comentarii