8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialAustralianul McKain la Poli Timisoara

Australianul McKain la Poli Timisoara

Poli Timisoara este pe cale sa eclipseze Dinamo in materie de transferuri. Dupa Gigel Bucur, ajuns de curand in curtea banatenilor, un alt transfer de marca este trecut in contul timisorenilor: australianul McKain de la FC National, plecarea lui subtiind din nou numele vedetelor din lotul bancarilor. Convins destul de greu sa plece la Timisoara, McKain a acceptat in cele din urma transferul pentru un contract deosebit de avantajos, in urma caruia va castiga in jur de 110.000 de dolari pe an.
Poli se spune ca ar fi platit pentru australian 500.000 de dolari, suma in care intra si achizitionarea lui Olah. Presedintele Nationalului, Gino Iorgulescu, a cerut in cadrul tranzactiei si cedarea a trei jucatori de la Poli care sa evolueze in sezonul viitor in Cotroceni, problema ramasa inca in suspensie.

Nu-i de glumit cu Poli

Timisorenii au inceput turneul de pregatire din Austria disputand un amical cu echipa de tineret a slovenilor de la N.K. Gorica. Trupa lui Cosmin Olaroiu a luat in serios partida pe care o castigat-o cu 7-1. Vedeta meciului a fost Gigel Bucur care, introdus in minutul 55, impreuna cu o alta proaspata achizitie – Radoi -, a reusit sa inscrie ultimele trei goluri pentru Poli. Un debut in forta al golgheterului editiei trecute a campionatului, care l-a multumit pe Olaroiu pentru alegerea facuta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă