Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Argint la sărituri pentru junioara Laura Jurcă

Junioara Laura Jurcă a cucerit, duminică, medalia de argint în finala la sărituri, la Campionatul European de gimnastică de la Sofia, aceasta fiind cea de-a patra medalie pentru delegaţia României. Laura Jurcă a fost notată cu 14.383 în finala de la sărituri, cu care a câştigat medalia de argint. Pe podium au mai urcat Elissa Downey (Marea Britanie, 14.633), medalie de aur, şi Amy Tinkler (Marea Britanie, 14.349), bronz

Share

David Simion 0 comentarii

Actualizat: 18.05.2014 - 13:23

Junioara Laura Jurcă a cucerit, duminică, medalia de argint în finala la sărituri, la Campionatul European de gimnastică de la Sofia, aceasta fiind cea de-a patra medalie pentru delegaţia României. Laura Jurcă a fost notată cu 14.383 în finala de la sărituri, cu care a câştigat medalia de argint. Pe podium au mai urcat Elissa Downey (Marea Britanie, 14.633), medalie de aur, şi Amy Tinkler (Marea Britanie, 14.349), bronz, transmite Mediafax.

Tot duminică, în finalele pe aparate la junioare vor mai concura Anda Butuc şi Andreea Iridon la bârnă, respectiv Laura Jurcă şi Andreea Iridon la sol.

Anterior, echipa de senioare a câştigat medalia de aur, iar cea de junioare a obţinut medalia de bronz. O altă medalie, de argint, a fost cucerită de junioara Laura Jurcă la individual-compus. La senioare, România va mai fi reprezentată în finalele pe aparate de duminică, de Larisa Iordache la sărituri, paralele, bârnă şi sol, respectiv Diana Bulimar în finala de la bârnă.

Obiectivul delegaţiei României la CE de la Sofia a fost de obţinerea a trei-patru medalii.

La ediţia din 2012 a Campionatului European, echipa de senioare a României a cucerit medalia de aur, cea din 2014 fiind a şaptea din palmaresul echipei tricolore.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...