Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

APS solicita interventia urgenta a FRF si LPF

Asociatia Presei Sportive din Romania a transmis ieri un comunicat referitor la actiunile din ultimul timp ale patronului clubului de fotbal Steaua, Gigi Becali, care a interzis accesul colegilor nostri de la "Gazeta sporturilor", "Pro sport", ...

Share

Rl online 0 comentarii

04.08.2005 - 00:00
Asociatia Presei Sportive din Romania a transmis ieri un comunicat referitor la actiunile din ultimul timp ale patronului clubului de fotbal Steaua, Gigi Becali, care a interzis accesul colegilor nostri de la "Gazeta sporturilor", "Pro sport", "Evenimentul zilei" si "Antena 1" la meciurile si la actiunile clubului din Ghencea. "APS a luat nota de actiunile domnului Gigi Becali impotriva unor redactii de prestigiu ale presei sportive romane, actiuni care incalca cele mai elementare norme privind accesul la informatie, in dezacord total nu numai cu legile in vigoare, dar si cu normele si recomandarile impuse de forurile fotbalistice Ð UEFA si FIFA. De altfel, constatam, in acelasi timp, ca aceasta ultima manifestare se inscrie pe linia comportamentului tot mai agresiv al patronului clubului si al anturajului sau, impotriva caruia FRF si LPF nu au actionat decat cu jumatati de masura. Aceasta atitudine care incita la violenta, indiferent sub ce forma se manifesta, este de natura sa ingrijoreze, avand un impact negativ asupra comportamentului suporterilor. (...) In numele legilor care guverneaza societatea noastra, solicitam conducerii FC Steaua sa renunte la atitudinea agresiva fata de presa, la manifestarile de violenta verbala si fizica la adresa ziaristilor si a spectatorilor. APS solicita interventia hotarata a celor doua organisme ale fotbalului romanesc pentru crearea unui climat de sportivitate si colaborare reciproc avantajoasa cu reprezentantii mass-media, precum si autosesizarea Comisiei Nationale de Actiune impotriva Violentei in Sport, in acelasi timp isi rezerva dreptul de a sesiza organismele fotbalului international, precum si Comisia Nationala de Disciplina Sportiva, la randul ei indrituita de a lua masurile ce se impun". Comunicatul este semnat de Emanuel Fantaneanu, presedintele APS.

Citește totul despre:

Comentarii