12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAproape sigur cu Spania la Bucuresti

Aproape sigur cu Spania la Bucuresti

Cotidianul “Marca” noteaza ca reprezentativa Spaniei ar putea disputa un meci amical in compania Romaniei, pe 7 iunie, cu doua zile inainte de a incepe Cupa Mondiala, unde selectionata iberica evolueaza in grupa H, alaturi de Tunisia, Ucraina si Arabia Saudita.
“Marca” sustine ca initial spaniolii au dorit sa dispute un meci amical in compania Sloveniei, insa acesta nu s-a perfectat.
Potrivit cotidianului spaniol, oficialii Federatiei Romane de Fotbal au luat legatura cu federatia iberica pentru un meci amical pe 7 iunie, cu doua zile inainte de a incepe Cupa Mondiala. Dupa aceasta partida, Spania se va deplasa in localitatea Kamen, unde are stabilit cantonamentul in perioada CM din Germania.
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a avut discutii cu omologii spanioli in vederea perfectarii unui meci amical cu selectionata iberica, insa acesta, in varianta oficiala, ar urma sa aiba loc in august sau noiembrie.
Spania va mai disputa doua meciuri de pregatire in vederea CM, cu echipa Coastei de Fildes, pe 1 martie, la Valladolid, si cu Rusia, pe 27 mai, la Albacete.
Primul meci sustinut de Spania la Cupa Mondiala va fi pe 14 iunie, cu Ucraina.

Cele mai citite

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Rafael Nadal, ca-n vremurile bune! Spaniolul s-a calificat în runda a doua a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, în vârstă de 37 de ani, a obținut o victorie impresionantă joi, calificându-se în runda a doua a...

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...
Ultima oră
Pe aceeași temă