15.8 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecial"Nu ne temem de nimeni!"

“Nu ne temem de nimeni!”

Antrenorul principal al echipei Rapid, Razvan Lucescu, este ingrijorat pentru faptul ca echipa sa urmeaza sa joace trei meciuri oficiale in sase zile, doua in Cupa UEFA, cu Hamburg, si prima partida din returul Diviziei A. “Vom avea un adversar tare in fata, am mai avut si suntem obisnuiti cu acest lucru. Sunt jocuri care consuma toate energiile din oameni, jocuri pe care fotbalistii le asteapta cu sufletul la gura. Cand s-au apucat sa joace fotbal, jucatorii au visat sa joace la acest nivel si cu astfel de adversari”, a precizat Lucescu. “Va spun foarte clar, nu ne este teama de germani, ne respectam adversarul. Rezultatele lor din ultima vreme ne obliga sa ii respectam pe fotbalistii de la Hamburg”. Antrenorul feroviarilor si-a manifestat regretul ca nu va putea conta pe Maldarasanu, “un jucator foarte important pentru noi, care a avut o contributie importanta la performantele echipei”. Pe de alta parte, Viorel Moldovan este in crestere de forma si va sta pe banca de rezerve la meciul de maine.
In afara de faptul ca a nins afara si a fost o vreme urata, fotbalistii au avut toate conditiile sa se pregateasca bine. “Lucrurile in acest moment sunt asezate”, a declarat Lucescu despre vechile tensiuni de la clubul din Giulesti. Pozitia sa a fost intarita si de presedintele Dinu Gheorghe, care a anuntat ca fotbalistii au primit banii pentru partidele cu Hertha. “Banii pentru meciul cu Hertha sunt in conturile jucatorilor”, a spus Dinu Gheorghe. El a mai declarat ca nu s-a stabilit nivelul primei cu Hamburg din optimile UEFA. “Terenul se va prezenta in conditii foarte bune la ora meciului”, a mai spus Dinu Gheorghe. Luni dimineata, echipa va pleca la Hamburg, intoarcerea fiind programata miercuri seara, dupa jocul-retur din Germania.

Victoria cu Bayern, trimisa la culcare

Fundasul olandez al echipei Hamburg SV, Khalid Boulahrouz, crede ca Rapid este puternica in aparare si periculoasa pe contraatac, informeaza site-ul gruparii germane. “Rapid are o trupa foarte buna. Am jucat in Romania de cateva ori, trebuie sa fim pregatiti pentru un stadion mic, cu un public pasionat si zgomotos. Nu am fost prea fericit cand am vazut ca au eliminat-o pe Feyenoord. Sunt puternici in aparare si periculosi pe contraatac”, a subliniat Boulahrouz. Site-ul echipei Hamburg a completat: “Khalid a vazut cum Rapid a luat scalpul formatiei Feyenoord”.
Antrenorul echipei Hamburg, Thomas Doll, a afirmat ca jucatorii sai trebuie sa uite meciul cu Bayern Munchen din campionat, castigat cu 2-1. “Victorii precum cele cu Bayern imi fac munca mai usoara. Acest succes ne-a dat incredere, dar nu trebuie sa ne culcam pe lauri acum. Rapid este o echipa foarte puternica. Sunt foarte periculosi avand in spate suporteri fanatici, asa cum am vazut ca s-a intamplat cu Hertha”, a spus Doll.

15 milioane euro de la Emirates Airlines

Hamburg SV a semnat un contract de sponsorizare, in valoare de 15 milioane euro, cu Emirates Airlines, devenind a patra grupare europeana de fotbal, dupa Chelsea Londra, Arsenal si Paris Saint-Germain, care colaboreaza cu compania din Emiratele Arabe Unite. Acordul dintre cele doua parti se intinde pe o perioada de trei ani, Hamburg urmand sa poarte pe tricourile sale logo-ul “Fly Emirates”. Clubul german a anuntat semnarea acestei intelegeri la doar o zi dupa ce compania araba a inaugurat cursa regulata intre Dubai si Hamburg.
Meciul Rapid-Hamburg SV, programat joi, la ora 17.00, pe stadionul Giulesti, in prima mansa a optimilor Cupei UEFA, va fi arbitrat de o brigada din Grecia, avandu-l la centru pe Kyros Vassaras, informeaza site-ul oficial al forului european. El va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Panagiotis Mavropoulos si Simeon Tsolakidis, in timp ce arbitru de rezerva va fi Ioannis Tsaheilidis. Observator pentru arbitri a fost delegat Guy Goethals din Belgia.

Cele mai citite

Franța și China și-au dat mâna pe sub Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a privit în oglindă și a jurat din nou, în fața singurei persoane care alege la...

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Klaus Iohannis vrea un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este nevoie de un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO, pentru apărare, dar şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă