10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecial"Hotii" din Tg. Jiu au plecat cu mana goala

“Hotii” din Tg. Jiu au plecat cu mana goala

Antrenorul echipei Farul Constanta, sarbul Momcilo Vukotici, a declarat ca victoria din meciul cu Pandurii, scor 1-0, din prima etapa a returului Diviziei A, reprezinta un inceput bun pentru atmosfera din cadrul lotului de jucatori. “Sunt satisfacut ca am castigat si ca am obtinut cele trei puncte, pentru ca de saptamana viitoare ne asteapta trei meciuri foarte importante, cu Sportul, FC National si Dinamo. Avem un inceput bun pentru atmosfera din cadrul echipei”, a afirmat Vukotici. Intrebat daca a fost emotionat, avand in vedere ca acesta a fost primul sau meci oficial ca antrenor al echipei Farul, tehnicianul a raspuns: “Am fost emotionat, dar a fost o tensiune specifica jocului”.
La randul sau, antrenorul echipei Pandurii, Viorel Hizo, a declarat ca meciul cu Farul a inceput practic de la 0-1, tinand cont de faptul ca gazdele au reusit sa inscrie inca din minutul 4. “Daca in deplasare nu inscrii, este greu sa obtii punctele de care ai nevoie. Am avut trei ocazii mari, prin Disney, Cristea si Perisici, pe care le-am irosit. Am primit gol foarte usor. Practic am inceput jocul de la 0-1”, a afirmat Hizo. Tehnicianul formatiei gorjene a admis insa ca Farul a dominat in cea mai mare parte a partidei si s-a declarat nemultumit de prestatia fundasilor centrali.
Principalul finantator al gruparii Farul Constanta, Gheorghe Bosanceanu, a declarat ca meciurile sunt mai grele atunci cand intalnesti echipe precum Pandurii Targu Jiu, din a doua jumatate a clasamentului, care “vin sa fure cate un punct”. “Mult stres si multe emotii la acest inceput de retur. Am inceput bine, am inscris, am avut cateva ocazii si apoi jocul s-a complicat. Este foarte greu sa joci cu echipe din a doua parte a clasamentului, care vin sa fure cate un punct”, a comentat Bosanceanu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă