10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecial"Dinamo este un adversar redutabil"

“Dinamo este un adversar redutabil”

Antrenorul secund al echipei olandeze SC Heerenveen, Jan de Jonge, care a asistat la meciul Dinamo-CFR Cluj (5-0), a afirmat ca formatia pregatita de Ioan Andone este un adversar redutabil. “A fost un meci bun facut de Dinamo. Este un adversar redutabil, dar sper sa reusim saptamana viitoare sa facem si noi un meci bun si sa scoatem un rezultat care sa ne avantajeze. Mi-a placut foarte mult defensiva celor de la Dinamo, care s-a dovedit puternica, dar nici atacul lor nu este de neglijat. Si noi am invins la NAC Breda, ceea ce ar putea fi o avanpremiera a unui meci frumos joi”, a afirmat De Jonge. SC Heerenveen a invins, in deplasare, cu scorul de 3-0, formatia NAC Breda, intr-un meci din etapa a VIII-a a campionatului Olandei, ultimul dinaintea confruntarii cu Dinamo. Golurile au fost inscrise de Huntelaar, in minutele 5, 24 si 48. Antrenorul echipei Heerenveen, Gertjan Verbeek, a folosit urmatoarea echipa: Waterman – Breuer, Seip, J. Drost, Hansson – Bosvelt, Kissi (Derveld '86), Pranjici – Yildirim (Bruggink '72), Huntelaar (Tarvajarvi '83), Nilsson.

Franta: Rennes a batut la Strasbourg

Echipa Rennes, adversara formatiei Rapid Bucuresti in grupa G a Cupei UEFA, a castigat, cu scorul de 1-0, meciul disputat in deplasare, in fata formatiei Strasbourg, in cadrul etapei a XI-a a campionatului Frantei. Golul echipei pregatite de Ladislau Boloni a fost reusit de Briand, in minutul 30.
In aceeasi etapa, RC Lens, adversara Stelei in meciul de joi, din prima etapa a grupa C a Cupei UEFA, a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputata pe teren propriu in compania formatiei OGC Nice.
Pentru Lens au marcat Diarra '46 si Thomert '57, in timp ce golurile formatiei oaspete au fost reusite de Roudet '29 si S. Camara '84.

Germania: Trap, salvat de un autogol

VfB Stuttgart, adversara formatiei Rapid in Cupa UEFA, a terminat la egalitate, 1-1, meciul sustinut acasa cu Borussia Monchengladbach in etapa a 9-a a Bundesligii. Echipa antrenata de Giovanni Trappatoni a egalat abia in minutul 89, prin autogolul lui Strasser, venit dupa ce Kluge deschisese scorul in minutul 17. In aceeasi runda, Hertha Berlin, care va juca acasa cu Steaua in ultima etapa a Cupei UEFA, a fost spulberata, 3-0, de Arminia Bielefeld. Boakye '14, Westermann '29 si Zuma '51 au marcat pentru gazde.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă