Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sloganul „Black Lives Matter”, imprimat pe tricourile jucătorilor din Premier League

Fotbaliştii din Premier League vor aduce un tribut protestelor anti-rasism din toată lumea prin inserarea sloganului „Black Lives Matter” pe spatele tricourilor în prima etapă după întreruperea sezonului 2019/2020.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.06.2020 - 19:19

Sloganul va înlocui numele jucătorilor de pe tricouri, în timp ce logo-ul BLM va fi dispus şi pe partea frontală.

Moartea lui George Floyd, un afro-american de 46 ani, provocată de acţiunea brutală a unor poliţişti pe 25 mai la Minneapolis, a declanşat un val universal de proteste împotriva injustiţiei rasiale.

Jucătorii de la o serie de cluburi din Premier League au protestat recent cu genunchiul pe pământ la antrenamente, imitând gestul fostului quarterback Colin Kaepernick, care protesta astfel la intonarea imnului american înaintea meciurilor împotriva problemelor rasiale.

Cluburile din Premier League vor păstra un minut de tăcere în memoria pentru victimelor pandemiei de coronavirus şi echipamentul jucătorilor vor include un ecuson în formă de inimă ca semn de mulţumire pentru personalul sistemului de sănătate publică (NHS), aflat în prima linie în lupta cu Covid-19.

Premier League se reia pe 17 iunie, cu două meciuri restanţă, după o pauză forţată de aproape trei luni impusă de pandemia de coronavirus care a făcut peste 41.000 decese în Marea Britanie.

Comentarii

loading...