12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportSimona Halep are un nou antrenor celebru

Simona Halep are un nou antrenor celebru

Simona Halep a anunțat că va fi pregătită de un antrenor celebru. Este vorba despre Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams.

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare.

„Încântat de un nou capitol. Hai la treabă Patrick Mouratoglou”, scrie pe pagina de Facebook a tenismenei, conform ziare.com.

În această perioadă, Simona Halep participă la un stagiu de pregătire la Academia de tenis Mouratoglou din Franța. Halep ar putea reveni pe teren la finalul lunii, la turneul de la Madrid, după ce își va reveni dintr-o accidentare la coapsă.

Patrick Mouratoglou a pregătit-o pe Serena Williams din 2012 și a obținut cu aceasta numeroase trofee.

Simona Halep are un nou antrenor celebru, acest lucru bucurându-i fanii care de abia așteptau o altă formă în circuit a acesteia

Vestea este una excelentă atât pentru Simona Halep, cât și pentru fanii ei, Serena Williams obținând cu Patrick Mouratoglou numeroase titluri de Grand Slam. Simona Halep are 2 titluri de Grand Slam în palmares (Roland Garros și Wimbledon). Halep a obținut până acum venituri de peste 38 de milioane de dolari din tenis.

În trecut, Simona Halep a fost antrenată în mai multe rânduri de australianul Darren Cahill, fost antrenor al lui Lleyton Hewitt și Andre Agassi.

Simona Halep a fost lider mondial!
Simona Halep a ocupat în trecut locul 1 WTA. Cu această mutare românca țintește, mai mult ca sigur, ori câștigarea unor noi turnee de Grand Slam ori ocuparea din nou a primei poziții în clasamentul WTA, conform kanald.ro.

Sau poate pe ambele.
Simona Halep a ajuns, recent, până în semifinalele turneului de la Indian Wells. Românca s-a oprit în penultimul act al turneului de 1.000 de puncte, fiind învinsă de poloneza Iga Swiatek, cea mai în formă jucătoare a momentului. Iga Swiatek avea să câștige competiția, învingând-o fără drept de apel în finală pe Maria Sakkari, scor 6-4, 6-1.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă