16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportSfaturile lui Oltean pentru un candidat PDL: Să-şi vândă maşina marca BMW...

Sfaturile lui Oltean pentru un candidat PDL: Să-şi vândă maşina marca BMW şi să circule cu Dacia Logan dacă vrea să ajungă parlamentar

Preşedintele filialei Bistriţa-Năsăud a PDL, deputatul Ioan Oltean, l-a sfătuit, vineri seară, pe un candidat PDL la Senat, posesor de BMW, să îşi vândă maşină şi să circule cu Dacia Logan dacă vrea să ajungă parlamentar, relatează Mediafax.

Invitat la “Cafeneaua politică”, eveniment organizat de femeile şi ţinerii democrat-liberali din Bistriţa-Năsăud, democratul-liberalul a povestit despre carieră sa şi le-a dat câteva sfaturi celor doi candidaţi ai partidului, prezenţi la discuţii, aflaţi pentru prima data în cursa pentru Parlament.

Cei doi tineri candidaţi sunt Cristian Florian (pentru funcţia de senator în Colegiul 1), şi Monica Sasarman (pentru funcţia de deputat în Colegiul 4).

Ioan Oltean a ţinut să îi dea câteva sfaturi lui Cristian Florian, care a fost prefect în perioadă 2009-2012: “Lui Cristi (Florian – n.r.) îi recomand, şi din toată inimă o fac, să-şi vândă BMW-ul şi să umble cu Dacia Logan de acum şi până va fi parlamentar. Încă o recomandare: să nu fie aşa de rigid, că nici femeile nu se apropie de el, să fie flexibil, apropiat, oamenii trebuie să te simtă. Calitatea politicianului este să simtă interlocutorul, să simţi că te pricepe, te ghiceşte, că ştie ce vrei şi tu ştii ce vrea. Dacă stai aşa ţepos parcă ai avea un păr undeva nu e bine”.

Liderul filialei judeţene l-a comparat apoi pe Cristian Florian cu Petre Roman şi le-a povestit celor prezentil la discuţii că era într-o relaţie foarte bună cu fostul lider al PD, foarte bine perceput mai ales de electoratul feminin, dar care nu ştia să se apropie de oameni.

“În ’90-’91, femeile s-au apropiat de Petre Român pentru că ştiţi cum era după 50 de ani de comunism. Când au văzut un activist de partid tânăr, frumos,[…] Dar cu toate acestea, el nu ştia să discute cu oamenii. Nu ştia să se apropie de ei, să găsească formulă cea mai frumoasă în funcţie de categoria socială. E o calitate a omului politic. Nu mulţi o au. Uitaţi-va la Adrian Năstase, Dumnezeu să îl ajute unde este, un impecabil om politic, dar distant, arogant, rece, nu ştia să se comporte. Cristi (Florian – n.r.) e frumos că Petre Român, dar dacă e rigid că Petre Român nu are nicio şansa să ajungă parlamentar”, a spus Ioan Oltean.

Cristian Florian candidează în Colegiul 1 Senat împotrivă lui Dorin Dobra (PNL).

Fostul prefect Cristian Florian deţine un autoturism marca BMW. În perioadă în care a condus Prefectură Bistriţa-Năsăud, Florian a insistat pentru creşterea limitei de viteză pe DN 17 în localităţi de la 50 la 70 de kilometri la oră, lucru care i-a şi reuşit.

Cele mai citite

CFR Cluj – Sepsi OSK 2-1! Muhar, omul providențial al ardelenilor

CFR Cluj a învins-o in extremis pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 2-1, pe teren propriu, într-un meci din etapa cu numărul...

Festivalul Opera Copiilor – 60 de spectacole și zeci de atracții în aer liber la Opera Comică pentru Copii

Timp de 12 zile, în perioada 17 mai – 9 iunie, copiii sunt așteptați, alături de părinții lor, la cea de-a opta ediție a...

Ce a discutat Iohannis cu premierul canadian Justin Trudeau

Preşedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, cu premierul canadian Justin Trudeau, despre relaţia bilaterală şi acţiunea comună, în calitate de aliaţi NATO, a celor...
Ultima oră
Pe aceeași temă