14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportSeară de coșmar pentru tricolori! România, umilită la Oslo

Seară de coșmar pentru tricolori! România, umilită la Oslo

După ce a pierdut în fața Islandei (2-1), în semifinala play-off-ului de calificare la Euro 2020, România a suferit o corecție drastică, tot în nordul Bătrânului Continent, fiind spulberată de reprezentativa Norvegiei cu scorul de 4-0.

Echipa antrenată de Mirel Rădoi a fost deficitară la toate capitolele, iar impreciziile din apărarea noastră au fost taxate de superstarul Borussiei Dortmund, Erling Haaland. „Minunea blondă” a scandinavilor s-a distrat cu fundașii tricolori și a reușit un hat-trick (13, 64, 74). Celălalt gol al gazdelor a fost marcat de Alexander Soerloth, în minutul 39.

După acest eșec, tricolorii coboară pe poziția a treia în grupa de Liga Națiunilor și se pregătesc pentru o nouă confruntare de foc. Miercuri, 14 octombrie, România va întâlni, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, naţionala Austriei.

 

 

Cele mai citite

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a secretizat jaful financiar de la CS Dinamo București

Clubul Sportiv Dinamo București a ajuns stat în stat de când este condus de Ionuț Popa, dar și un sac fără fund, unde...

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă