19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportScoția interzice strângerile de mână dintre fotbaliști

Scoția interzice strângerile de mână dintre fotbaliști

Scoţia a confirmat până acum doar un caz de coronavirus la un pacient din regiunea Tayside, care este în stare stabilă, în carantină la spital.

Implementarea directivei autorităţilor va începe chiar de la meciul de marţi seară din campionat, dintre Hibernian şi Hearts of Midlothian, din etapa a 29-a.

În campionatul Scoţiei sunt doi fotbalişti români, Ianis Hagi, la Glasgow Rangers, şi Laurenţiu Brănescu, la Kilmarnock.

Pe de altă parte, selecţionerul Scoţiei, Steve Clarke, nu a călătorit la Amsterdam pentru tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor, tot ca măsură de precauţie în contextul epidemiei de coronavirus.

Şi în Premier League un club a luat o decizie similară, antrenorul echipei de fotbal Newcastle United, Steve Bruce, interzicând strângerile de mână între jucători pe aceleaşi considerente.

Cele mai citite

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă