15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportScor de forfait la Voluntari. Gazul lui Edi Iordănescu a urcat pe...

Scor de forfait la Voluntari. Gazul lui Edi Iordănescu a urcat pe 3

Într-o întâlnire controlată de oaspeţi, Dumitru Cardoso a deschis scorul în minutul 28, cu o lovitură de cap, la un corner. Ardelenii au punctat din nou în minutul 43, prin fundaşul Mihai Velisar, ce a deposedat un adversar şi a făcut o cursă spectaculoasă. Atât Cardoso, cât şi Velisar sunt la primele goluri în Liga I.

Sergiu Buş a mărit diferenţa în minutul 53, după o pasă a lui Cardoso. Buş a fost aproape de dublă un minut mai târziu, dar a trimis în transversală.

Prima ocazie clară a gazdelor a venit foarte târziu, cu 15 minute înainte de final, când portarul Pleşca s-a remarcat la şutul lui Ţîră.

Antrenorul Edi Iordănescu a revenit pe banca lui Gaz Metan, după ce a lipsit din cauza unei suspendări şi a unor probleme medicale.

Echipa din Mediaş, neînvinsă în actualul sezon, a acumulat 12 puncte şi este pe poziţia a treia a clasamentului Ligii I. De cealaltă parte, FC Voluntari, cu 5 puncte, se află pe locul 10. Formaţia pregătită de Cristiano Bergodi are o singură victorie, 3-1 în deplasare cu FCSB, în etapa precedentă.

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă