23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportScor de forfait la Voluntari. Gazul lui Edi Iordănescu a urcat pe...

Scor de forfait la Voluntari. Gazul lui Edi Iordănescu a urcat pe 3

Într-o întâlnire controlată de oaspeţi, Dumitru Cardoso a deschis scorul în minutul 28, cu o lovitură de cap, la un corner. Ardelenii au punctat din nou în minutul 43, prin fundaşul Mihai Velisar, ce a deposedat un adversar şi a făcut o cursă spectaculoasă. Atât Cardoso, cât şi Velisar sunt la primele goluri în Liga I.

Sergiu Buş a mărit diferenţa în minutul 53, după o pasă a lui Cardoso. Buş a fost aproape de dublă un minut mai târziu, dar a trimis în transversală.

Prima ocazie clară a gazdelor a venit foarte târziu, cu 15 minute înainte de final, când portarul Pleşca s-a remarcat la şutul lui Ţîră.

Antrenorul Edi Iordănescu a revenit pe banca lui Gaz Metan, după ce a lipsit din cauza unei suspendări şi a unor probleme medicale.

Echipa din Mediaş, neînvinsă în actualul sezon, a acumulat 12 puncte şi este pe poziţia a treia a clasamentului Ligii I. De cealaltă parte, FC Voluntari, cu 5 puncte, se află pe locul 10. Formaţia pregătită de Cristiano Bergodi are o singură victorie, 3-1 în deplasare cu FCSB, în etapa precedentă.

Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...
Ultima oră
Pe aceeași temă