23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportRonaldinho rămâne în arestul din Paraguay

Ronaldinho rămâne în arestul din Paraguay

Cei doi au petrecut a doua noapte în arest, după ce au fost acuzaţi că au intrat pe teritoriul Paraguayului cu paşapoarte false. Avocatul brazilienilor, Tarek Tuma, a criticat decizia judecătorului şi a solicitat recuzarea acestuia.

Tuma a reamintit că primul procuror însărcinat cu acest caz, Federico Delfino, a cerut renunţarea la acuzaţii şi a denunţat decizia procurorului general al Paraguayului de a-l numi pe Osmar Legal în locul lui Defino. Acest nou procuror a solicitat imediat plasarea în detenţie a celor doi fraţi, vineri seara.

Ronaldinho şi fratele său au sosit miercuri la Asuncion pentru a promova o carte şi a participa la diverse opere de caritate.

Justiţia braziliană i-a reţinut paşaportul fostului atacant al lui FC Barcelona, în 2018, în urma condamnării sale la plata unei amenzi de 2,5 milioane dolari, pe care nu a achitat-o niciodată, după ce a construit un debarcader fără autorizaţie, pe malul unui lac aflat într-o zonă protejată.

Cele mai citite

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...
Ultima oră
Pe aceeași temă