17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalRomelu Lukaku, noua achiziție a Chelsea, a dus la izbânda împotriva lui...

Romelu Lukaku, noua achiziție a Chelsea, a dus la izbânda împotriva lui Aston Villa

Pentru asta a cheltuit Chelsea 97,5 milioane de lire sterline. Ieșiți din cursa pentru titlul din Premier League, albaștrii aveau mare nevoie de cineva care să-i salveze și Romelu Lukaku a făcut exact asta.

Jorginho a marcat alte două penaltyuri pentru a deveni cel mai bun marcator al lui Chelsea cu nouă goluri.

„Am avut nevoie de o performanță ca aceasta”, a spus Lukaku. „Noi suntem vânătorii acum. Ultimele rezultate nu au fost cele mai bune. Trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o finală. Astăzi am câștigat și acum trebuie să mergem mai departe. Trebuia să câștigăm meciul.”

Lukaku și-a menținut vie speranța pentru Stamford Bridge – chiar dacă Tuchel (antrenorul lui Chelsea) este îngrijorat de impactul programului și de coronavirus asupra echipei sale și este supărat că Premier League nu a revenit să permită echipelor să facă din nou cinci înlocuiri.

„S-au inventat cinci substituiri din cauza coronavirusului”, a spus Tuchel. „Europa are o pauză de iarnă, dar noi jucăm și punem totul pe umerii jucătorilor. Ne fac să jucăm tot timpul chiar dacă avem Covid. Avem noi accidentări și nu se vor opri. Oamenii de la masa verde, din birouri, iau aceste decizii. El [Lukaku] a schimbat jocul astăzi. Sunt super impresionat de băieți, dar sunt foarte îngrijorat.”

 Atacantul belgian al lui Chelsea Romelu Lukaku a marcat al doilea gol al lui Chelsea în timpul meciului de fotbal din Premier League englez dintre Aston Villa și Chelsea.

Este posibil ca Lukaku să fi reaprins provocarea la titlu a lui Chelsea.

Inter vs Juventus: Pariorii au analizat Derby d’Italia

La doar 11 minute după ce a fost trimis ca înlocuitor în repriza a doua, cu Chelsea norocos să fie egal, Lukaku a marcat primul său gol în ligă de când a marcat de două ori împotriva lui Villa la Stamford Bridge în septembrie.

Callum Hudson-Odoi, care, la fel ca Lukaku, a trebuit să joace mai mult decât era planificat inițial, a produs și o performanță care l-a încurajat pe Tuchel, deoarece atacantul, care s-a întors din izolarea de coronavirus, a avut o mână în toate cele trei goluri ale lui Chelsea.

Chelsea era teribil de depășită în ritm în primele 45 de minute, Villa fiind prima la cele mai multe mingi secunde.

Golul de deschidere al lui Villa, în minutul 28, a venit datorită unei uriașe șanse. Meciul s-a terminat cu 1-3 în favoarea Chelsea.

Citește ROMANIA LIBERA și pe Google News.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

ANAF a publicat „Lista albă” pentru primul trimestru din 2024

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat „lista albă" a persoanelor juridice care au declarat şi au achitat la scadenţă obligaţiile fiscale de plată şi...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...
Ultima oră
Pe aceeași temă