27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportRomânia are 2-0 în confruntarea cu Peru din Cupa Davis

România are 2-0 în confruntarea cu Peru din Cupa Davis

România conduce Peru cu 2-0 după prima zi, în barajul de accedere în calificările turneului final de la Cupa Davis.

Marius Copil i-a fost net superior lui Conner Huertas del Pino în al doilea meci al zilei de sâmbătă, scor 7-5, 6-2. Primul punct al întâlnirii a fost adus de Nicolae Frunză, 6-2, 6-4 cu Nicolas Alvarez.

România e la un pas de a ajunge în calificările Cupei Davis din 2022, acolo unde va lupta pentru un loc la turneul final, printre cele mai bune 16 naționale din lume! „Tricolorii” conduc cu 2-0 după prima zi în meciul cu Peru și mai au nevoie de un singur punct pentru a-și adjudeca întâlnirea! Marius Copil l-a răpus pe Conner Huertas del Pino la capătul unui meci relativ lejer, în care peruvianul a fost periculos doar în setul inaguural: 7-5, 6-2, conform prosport.ro.

În meciul România – Peru, Nicolae Frunză a debutat cu dreptul chiar în primul meci din acest baraj de la Cupa Davis

Nicolae Frunză a spart gheața în Cupa Davis și a reușit surpriza în primul meci, trecând cu 6-2, 6-4 de Nicolas Alvarez, cel mai bun jucător din echipa adversă!

Duminică, de la ora 11:30, este programată partida de dublu în care România va fi reprezentată de perechea Marius Copil / Horia Tecău. Cei doi vor da peste Sergio Galdos și Arklon Huertas del Pinto.

Al treilea meci de simplu va fi cel dintre Marius Copil și Nicolas Alvarez, iar ultimul joc este cel dintre Nicolae Frunză și Conner Huertas del Pinto.

Echipa care se va impune la final se va califica în primele 16 echipe ale lumii, urmând ca în primăvara anului viitor să joace în calificările Cupei Davis pentru un loc în cele mai bune 8 echipe naționale ale lumii, care vor participa apoi la sfârșitul anului la turneul final.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele...

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă