12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportRoger Federer se retrage din tenis. Mesajul său de adio - VIDEO

Roger Federer se retrage din tenis. Mesajul său de adio – VIDEO

Roger Federer, 41 de ani, care a stat timp de 310 săptămâni pe locul 1 în clasamentul WTA și-a anunțat retragerea din carieră, menționand că nu renunță de tot la sportul care l-a făcut rege.

Roger Federer, considerat de majoritatea analiștilor și comentatorilor sportivi, cel mai bun jucător de tenis din toate timpurile, și-a luat rămas bun de la fanii săi.

“După cum mulți dintre voi știți, ultimii trei ani au reprezentat pentru mine provocări sub formă de accidentări și operații. Am muncit din greu pentru a reveni la o formă competitivă deplină”, a scris Federer pe Instagram.

Adio, dar rămân cu tine

“Dar, de asemenea, cunosc capacitățile și limitele corpului meu, iar mesajul său pentru mine în ultima vreme a fost clar. Am 41 de ani. Am jucat mai mult de 1500 de meciuri în 24 de ani. Tenisul m-a tratat cu mai multă generozitate decât aș fi visat vreodată, iar acum trebuie să recunosc când este momentul să pun capăt carierei mele competiționale. Cupa Laver de săptămâna viitoare, de la Londra, va fi ultimul meu eveniment ATP. Voi mai juca tenis în viitor, dar nu în Grand Slam-uri sau în circuit”, a mai adăugat sportivul.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

YouTube video
Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă