15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportRestul sezonului din MLS s-ar putea disputa la Orlando

Restul sezonului din MLS s-ar putea disputa la Orlando

Publicaţia indică faptul că această decizie ar separa jucătorii de casele şi familiile lor luni întregi, întrucât MLS intenţionează să reia sezonul cât mai repede posibil. De altfel, ligile din toată lumea sunt în căutarea de soluţii pentru ducerea la final a sezoanelor competiţionale.

Cotidianul american a mai precizat că jucătorii, antrenorii şi staff-urile, care sunt în jur de 1.000 de persoane, vor sta în carantină la unul din cele mai mari resorturi din apropiere de Disney World pentru o perioadă nedeterminată.

Jucătorii echipelor Atlanta United FC, Sporting Kansas City şi Inter Miami au reluat, pe bază de voluntariat, antrenamentele individuale la bazele echipelor lor începând de săptămâna trecută.

Drumul spre o eventuală reluare a sezonului, suspendat din 12 martie după doar două etape disputate din cauza coronavirusului, este încă lung. Însă în aşteptare, aceste şedinţe de pregătire individuală constituie un câştig pentru MLS, care a fixat data de 8 iunie ca o ţintă pentru reluarea competiţiei.

Aceste reveniri pe gazon începând de miercurea trecută, aşa cum a permis MLS, nu vizează decât echipele din statele unde directivele privind Covid-19 permit acest lucru, respectiv în zece din 26. Celelalte cluburi sunt încă împiedicate din cauza izolării şi a restricţiilor în vigoare.

Prin regulile fixate de MLS, maximum patru jucători vor avea dreptul să se antreneze, fiecare pe porţiunea lui de teren. De asemenea, fiecare jucător va trebui să aibă mască de protecţie şi să-şi ia temperatura la sosire. Totodată, staţii de spălare şi dezinfecţie a mâinilor vor fi puse la dispoziţie în locurile de parcare ce vor fi desemnate pentru a menţine distanţa.

Un singur fotbalist român evoluează în MLS, mijlocaşul ofensiv Alexandru Mitriţă, la New York City FC.

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă