18.5 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSportRemus Cernea: Candidatura mea a lasat o urma

Remus Cernea: Candidatura mea a lasat o urma

Candidatul Partidului Verde la presedintie, Remus Cernea, a afirmat, duminica, dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca fiecare vot pe care l-a primit a venit de la persoane care s-au prezentat la urne cu speranta si cu entuziasm.

"Dincolo de numarul exact de voturi pe care le-am obtinut, am spus-o de la inceput ca sunt un om realist si ca acesta este inceputul unei constructii care desigur ca va dura ani, este insa un efort care cred eu ca poate da sentimentul foarte multor romani ca se poate face si o politica responsabila, serioasa in Romania si ca nu este totul pierdut", a declarat Remus Cernea, citat de Agerpres.

El a spus ca aceasta constructie va continua si ca impreuna cu Partidul Verde are determinarea si dorinta de a construi o voce distincta si puternica in societatea romaneasca, care intr-adevar sa promoveze valorile de mediu, teme pe care principalele partide le ignora, precum separarea dintre stat si biserica, libertatea de gandire, constiinta si religie pentru toti.

"Candidatura mea a lasat o urma, a creat o emulatie pe internet si in foarte multe locuri. Faptul ca am dat multor romani sentimentul ca se poate construi o alternativa este cel mai important lucru", a declarat candidatul Partidului Verde la presedintie.

Cernea a sustinut ca Romania inca nu a invatat sa organizeze alegeri libere si corecte. "Am avut de-a face, de fapt, cu un simulacru de alegeri, principalii candidati nici macar nu au acceptat sa aiba o dezbatere cu toti candidatii", a afirmat candidatul.

El a sustinut ca a intampinat 'obstructii' din partea principalelor televiziuni.

Nu in ultimul rand, Remus Cernea a spus ca in aceasta campanie au fost cheltuite sume fabuloase, dar ca el s-a bazat pe voluntariat, pe entuziasmul foarte multor tineri care s-au implicat pro-bono, pe idei, pe promovarea unor valori autentice.

Cele mai citite

Ajutorul pentru Ucraina produce divergențe între România și SUA. Președintele Iohannis ar ceda un sistem Patriot dar vrea ceva “în schimb”

Președintele României, șeful Senatului, șeful Guvernului și ministrul Apărării au opinii divergente cu privire la cererea formulată de Statele Unite ca România să cedeze...

Alianța Dreapta Unită – hoțul de voturi liberale

Oricât ar încerca să pară altceva, USR e un partid toxic pentru România. Fără ideologie și fără doctrină, e o mișcare care se poziționează...

Un bărbat a fost accidentat mortal de un tren în Gara Ploiești Vest

Un bărbat a fost accidentat mortal de tren, marţi seară, în Gara Ploieşti Vest, a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, potrivit agerpres.ro. Conform sursei...
Ultima oră
Pe aceeași temă