Record istoric bifat de Ștefan Radu în tricoul lui Lazio Roma

Fundaşul român Ştefan Radu a devenit, miercuri, jucătorul cu cele mai multe meciuri disputate pentru Lazio Roma în Serie A, 320.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.01.2021 - 22:23

Introdus în minutul 77 al partidei dintre Lazio şi Fiorentina, câștigată de romani cu scorul de 2-1, Radu l-a depăşit pe Aldo Puccinelli, care a adunat 319 meciuri pentru Lazio. 

„Emoţionant, se fac 13 ani de când sunt la Lazio, iar în februarie am debutat contra Fiorentinei, câştigând cu 2-1. Azi a fost o altă victorie, pentru a sărbători cele 320 de prezenţe în acest tricou”, a declarat Radu după meci.

„Azi Lazio poate a jucat urât, dar la final a obţinut rezultatul dorit, suntem mulţumiţi. Suntem încă în spate în clasament, dar cred că dacă vom câştiga două-trei partide putem reintra în luptă pentru primele locuri. Singurul obiectiv e să câştigăm de fiecare dată partida următoare. Nu ţintesc un record, ci vreau să las ceva aici, la Lazio. Acum pentru mine e important să câştigăm la Parma”, a mai comentat Ştefan Radu.

Jucătorul cu cele mai multe prezențe pentru Lazio în toate competițiile este Giuseppe Favalli, care a evoluat în 401 jocuri pentru formația romană. În acest clasament, Radu este pe locul 3, cu 393 de meciuri disputate în tricoul capitolinilor.

 

Comentarii