10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSportReacția Serviciului de Informații Externe, după ce șeful PSD a afirmat că...

Reacția Serviciului de Informații Externe, după ce șeful PSD a afirmat că primarul Mihai Chirica ar fi „omul” instituției: Nu comentăm afirmațiile publice ale politicienilor

Serviciul de Informaţii Externe (SIE) a precizat, miercuri, că nu comentează „afirmaţiile publice ale personalităţilor politice", după ce șeful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că deține informații potrivit cărora primarul ieșean Mihai Chirica ar fi „omul SIE”. Totodată, reprezentanții instituției au trimis Comisiei parlamentare de control punctul său de vedere referitor la aceste informații, informează Mediafax.


Citește și:  FOTO. Rise Project: Cum au comunicat pesediștii pe Whatsapp în noaptea Ordonanței 13. Liviu Dragnea: Să ne pregătim de un miting pentru apărarea României. Organizați-vă. Codrin Ștefănescu: Începem de acum! Trebuie doar să decizi unde îl organizăm și când

În perioada protestelor masive generate de adoptarea Ordonanței 13, liderii PSD puneau la cale, pe un grup de Whastaspp, strategii prin care să organizeze contramanifestații, arată o anchetă a jurnaliștilor Rise Project.


„Serviciul de Informaţii Externe nu comentează afirmaţiile publice ale personalităţilor politice. Punctul de vedere al Serviciului referitor la speţa în discuţie a fost transmis Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului asupra activităţii SIE", precizează reprezentanții Serviciului de Informații Externe, într-un comunicat de presă.


Citește și: Liviu Dragnea, despre ancheta Rise: Nu mai țin minte ce am scris pe Whatsapp. Dacă acele conversații ar fi adevărate, vreau probe indubitabile, nu print screen-uri

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, nu consideră că ancheta Rise Project, privind convorbirile de pe Whatsapp dintre liderii PSD, în perioada protestelor antiguvernamentale, s-ar baza pe dovezi clare, ci doar pe print screen-uri.


Precizarea vine după ce, marți, șeful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că deţine în mod categoric informaţia că primarul Iaşului, Mihai Chirica, este „omul SIE". 

La rândul său, primarul Iaşului, Mihai Chirica, a replicat: „Eu pun pariu pe hamsterul lui (Liviu Dragnea – n.r.) că nu e adevărat. Asta este declaraţia mea".


Citiți continuarea aici:  Primarul Chirica îi răspunde șefului PSD, care a susținut că ar fi „omul SIE”: Pun pariu pe hamsterul lui Dragea că nu e adevărat. Când spui o astfel de minciună, nu mai poți fi luat în serios niciodată, de nimeni

Primarul ieșean Mihai Chirica a reacționat, miercuri, după ce șeful PSD, Liviu Dragnea, ar fi afirmat, într-o conversație pe WhatsApp, dată publicității de jurnaliștii Rise Project, că „este omul Serviciului de Informații Externe” (SIE).


 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă