14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportRăzvan Lucescu o duce pe Al Hilal în finala Ligii Campionilor Asiei

Răzvan Lucescu o duce pe Al Hilal în finala Ligii Campionilor Asiei

Campioana Arabiei Saudite, victorioasă în tur cu 4-1, a deschis scorul prin Salem Al Dawsari (13), dar a avut o cădere inexplicabilă la scurt timp, Al Sadd, antrenată de fostul internaţional spaniol Xavi, reuşind să marcheze de trei ori în decurs de patru minute, prin Akram Afif (17 – penalty), Tae-Hee Nam (19) şi Hasan Al Haydos (20).

Senegalezul Bafetimbi Gomis (25) a readus-o pe Al Hilal pe linia de plutire, dar Al Sadd a reuşit să mai înscrie o dată, prin Boualem Khoukhi la una din ultimele acţiuni (90+3).

În finală, Al Hilal o va înfrunta pe câştigătoarea dintre echipa chineză Guangzhou Evergrande şi formaţia japoneză Urawa Red Diamonds. În prima manşă, niponii au câştigat cu 2-0. Manşa secundă se va juca miercuri, în China.

Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă