7.4 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportRafael Nadal, incert pentru debutul sezonului 2022

Rafael Nadal, incert pentru debutul sezonului 2022

Rafael Nadal a anunţat, pe reţelele de socializare, că a început un tratament la picior, care necesită ”mai multe zile de repaus şi câteva săptămâni departe de teren”.

Acest lucru pune sub semnul întrebării prezenţa sa în circuit la începutul sezonului viitor, informează EFE.

Nadal a postat mesajul său alături de o fotografie în care apare cu piciorul stâng bandajat, fără să aibă nevoie de cârje. El a precizat că se află la Barcelona alături de echipa sa medicală, “pentru a primi tratament la picior”. “Înapoi acasă şi în proces de recuperare. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere”, a mai scris el, transmite Agerpres.

În vârstă de 34 ani, Rafael Nadal a anunţat la sfârşitul lunii august că pune capăt sezonului 2021 pentru a se concentra asupra recuperării sale, după ce a trebuit să renunţe la Wimbledon, la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi la US Open.

“Din păcate, trebuie să închei sezonul 2021. Sincer, am suferit mai mult decât ar trebui cu piciorul, de un an, şi am nevoie de ceva timp” pentru recuperare, a anunţat el la momentul respectiv, pe reţelele de socializare.

Nadal a suferit o fractură de stres la osul scafoid de la piciorul stâng în 2004, iar problemele au revenit în 2005, când a fost diagnosticat cu o afecţiune congenitală la picior, cauzată de deformarea scafoidului.

Acum, odată cu noul tratament, spaniolul speră să scape de probleme pentru a putea reveni pe teren, deşi, în funcţie de numărul de săptămâni în care va rămâne inactiv, ar putea rata începutul sezonului 2022, subliniază EFE, scrie Agerpres.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...
Ultima oră
Pe aceeași temă