6.1 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSportPUTEREA PALMEI ÎNTINSE. Traian Băsescu nu a vrut să dea mâna...

PUTEREA PALMEI ÎNTINSE. Traian Băsescu nu a vrut să dea mâna cu trei miniştri, la investirea Guvernului? Ponta neagă: “Asta este o speculaţie a presei”

Premierul Victor Ponta consideră că faptul că preşedintele Traian Băsescu nu a vrut să dea mâna cu trei miniştri, la ceremonia de depunere a jurământului de către noul Guvern, reprezintă “o speculaţie” a presei şi arată că de fiecare dată la astfel de ceremonii apar momentele de emoţie.

Întrebat care crede că este motivul pentru care preşedintele Traian Băsescu nu a vrut să dea mâna cu trei miniştri, premierul Ponta a răspuns că aceasta este “o speculaţie” a presei, titrează mediafax.

“Nu, asta este o speculaţie a dumneavoastră. Nu ştiu dacă a vrut sau nu a vrut, ştiu că, după cum aţi văzut, de fiecare dată la momentele de învestire a Guvernului sunt şi momente mai de emoţie, de exemplu doamna Pivniceru a luat-o să ocolească bradul…. Se întâmplă…. Un ministru nu a ţinut mâna pe Biblie…Astea sunt lucruri pe care le remarcaţi dumneavoastră, eu nu aveam cum să le urmăresc”, a spus Ponta presei.

Preşedintele Traian Băsescu nu a dat mâna cu Gabriel Oprea, Radu Stroe şi Relu Fenechiu la ceremonia depunerii jurământului de la Cotroceni.

Cele mai citite

România a învins Croația cu 26-24 în preliminariile EHF Euro 2024 la handbal feminin

Lorena Ostase a marcat miercuri nouă goluri, înlocuind-o cu succes pe Crina Pintea, retrasă de la naționala de handbal feminin. România a câștigat cu...

Israelul a lovit ţinte din apropierea Damascului

Israelul a efectuat miercuri lovituri asupra unor ţinte din apropierea Damascului, a afirmat Ministerul sirian al Apărării, cel mai recent atac împotriva capitalei Siriei...

Curtea Supremă a SUA se va sesiza în problema imunității penale invocate de Donald Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite(SUA) a acceptat miercuri să se sesizeze în problema imunităţii penale invocate de Donald Trump şi să o examineze la...
Ultima oră
Pe aceeași temă