3.4 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSportPrimarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica: Vor fi campanii grele şi trebuie să...

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica: Vor fi campanii grele şi trebuie să arătăm că PSD 2017 nu e cel din 2000

Primarul municipiului Iaşi şi vicepreşedintele Partidului Social Democrat, Mihai Chirica, a declarat, la Digi24, că ministrul Justiţiei a compromis ministerul şi că nu ar mai putea emite niciun act normativ pentru că ar fi lovit de neîncredere.

„Vor fi campanii grele – trebuie să arătăm că PSD 2017 nu este cel din 2000. Putem spune că principalul pas s-a făcut cu abrogarea. Sper să fie îşi creeze efectul dorit, ca să nu fie o capcană care să arunce în neîncredere formula guvernamentală.

Ministrul justiţiei a compromis ministerul şi nu mai poate emite niciun alt act pentru că ar fi lovit de neîncredere şi dorinţa celor din stradă pentru a putea să îşi audă punctul de vedere este legitimă. Trebuie respectată, dar nu încurajată, dar România nu trebuie să fie o ţară guvernată din stradă.

Ar trebui să arătăm ce e în programul de guvernare, ce s-a făcut şi ce se poate face.

Sunt lucruri de partid – pe care partidul nostru trebuie să le rezolve, să aflăm care e mersul PSD de acum încolo. Să ne pregătim pentru 2019- 2020. Vor fi campanii grele. Trebuie să arătăm că PSD 2017 nu e cel din 2000.

Nu am văzut forma finală, cred că nu are nicio capcană – nici din punct de vedere al procedurii sau textului. Un al doilea val de neîncredere cu o astfel de dilemă ar fi fatal pentru PSD”, a declarat Chirica.


Citeşte şi: Primarul Mihai Chirica cere demisia ministrului Justiției, dar îl laudă pe șeful PSD: Iordache este singurul om responsabil de haosul pe care l-a creat în aceste zile. Liviu Dragnea este un om puternic, dar îi reproșez că nu știe să își aleagă oamenii

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a cerut, joi, demisia ministrului Justiției, Florin Iordache, după ce Guvernul a aprobat Ordonanțele de Urgență privind Justiția. Totodată, el i-a solicitat șefului PSD, Liviu Dragnea, să corecteze greșelile comise. În opinia sa, liderul social-democrat este „un om puternic”, însă nu știe să își aleagă oamenii.

 

 

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 645: Reuniunea OSCE, boicotată din cauza prezenței lui Lavrov

Polonia a anunţat că nu va participa la reuniunea ministerială a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE)de la Skopje din cauza prezenţei...

CE va sprijini Ucraina cu împrumuturi și granturi de 50 de miliarde de euro

Propunerea Comisiei Europene(CE) de a sprijini Ucraina cu împrumuturi și granturi de 50 de miliarde de euro în următorii patru ani nu este contestată...

Predoiu, despre dotarea MAI

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) continuă să-şi doteze forţele cu noi tehnologii şi capacităţi de răspuns în cazul situaţiilor de urgenţă, care reprezintă o provocare...
Ultima oră
Pe aceeași temă