22.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSportPreședintele Comisiei de Apărare: Cartelele prepay ar trebui scoase de pe piață....

Președintele Comisiei de Apărare: Cartelele prepay ar trebui scoase de pe piață. În ce condiții

Cartele prepay ar trebui scoase de pe piaţă, în cazul în care ele ar constitui un risc la nivel european sau naţional, a declarat preşedintele Comisiei de Apărare, senatorul PNL Marius Obreja, pentru Mediafax.

„Dacă analiza de risc a acestui instrument, cartela prepay, care este o marfă, arată că nu poate fi evitat acest risc, eu aş opta pentru scoaterea totală de pe piaţă a acestui produs şi înfiinţarea unui abonament de către operatorii de telefonie, ca toate celelalte abonamente, în care fiecare posesor vine şi prezintă nişte documente pentru a face abonamentul pe care îl poate plăti prepaied sau postpaied”, a declarat Obreja.

Marius Obreja a mai precizat că legea privind cartelele prepay, în forma în care a trecut de Parlament şi a fost contestată de CCR, este “frecţie la picior de lemn”, astfel că prin prezentarea unui act de identitate, atunci cand sunt achiziționate cartele prepay, nu se poate obţine creşterea gradului de siguranţă sau identificarea viitorilor infractori.

Cele mai citite

Când un viitor rege britanic face selfie cu Taylor Swift

Se schimbă paradigma de valori a lumii! Dacă înainte, ziua de naștere a unui viitor rege era celebrată cu multă solemnitate, astăzi, rolurile se...

VIDEO. Julian Assange a fost eliberat

"Julian Assange este liber", părăsind Marea Britanie şi închisoarea de înaltă securitate de lângă Londra unde a fost încarcerat timp de cinci ani, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă