12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportPreședintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici a fost eliberat din funcție

Președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici a fost eliberat din funcție

Premierul Dacian Cioloș a decis eliberarea din funcție a președintelui Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), József Birtalan.

Conform deciziei premierului, cel care va ocupa funcția de președinte interimar al ANFPP este vicepreședintele instituției, Cristian Vasile Bitea.

Decizia premierului Cioloș a fost luată având în vedere o propunere a vicepremierului Vasile Dîncu, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, fiind publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Tot miercuri a fost publicată în Monitorul Oficial și decizia premierului Dacian Cioloș privind eliberarea lui Adrian Sanda din funcția de secretar de stat al Secretariatului de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989. Potrivit deciziei, subsecretarul de stat Octav Bjoza exercită atribuțiile secretarului de stat al Secretariatului până la numirea conducătorului instituției, în condițiile legii.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă