17.8 C
București
luni, 23 mai 2022
AcasăSportPremieră tristă la debutul Indian Wells. Cine lipsește de la turneu

Premieră tristă la debutul Indian Wells. Cine lipsește de la turneu

Ediția de acest an a Indian Wells va debuta joi, 7 octombrie, fără unele dintre cele mai mari nume din sportul alb, inclusiv cei trei legendari tenismeni Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic.

Indian Wells este dornic să aducă nume noi pe tabloul câştigătorilor.
După un an de criză din cauza unei pandemii, Mastersul 1000 revine la o dată neobişnuită, 7 octombrie, în deşertul din California.

Este prima dată în 21 de ani, din 2000, când tabloul principal nu-i conţine pe cei mai puternici trei jucători din lume. Rafael Nadal şi Roger Federer au terminat sezonul 2021, în timp ce Novak Djokovic îşi revine încă din şocul Grand Slamului ratat la US Open.

Toţi trei au câte 20 de titluri majore în carieră.

În ultimele 16 ediţii, doar de trei ori a existat un jucător din afara clubului Big3 care să ridice trofeul.

În 2010 i s-a întâmplat lui Ivan Ljubicic, actual antrenor al lui Roger Federer, în 2018 şi în 2019, în schimb, au câştigat Juan Martin del Potro şi Dominic Thiem.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă