18.4 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportPonta: Vanghelie e oaia neagra a PSD

Ponta: Vanghelie e oaia neagra a PSD

Vicepresedintele Partidului Social Democrat (PSD) Victor Ponta il considera pe Marian Vanghelie, liderul organizatiei de Bucuresti, drept 'oaia neagra a partidului', transmite Rompres. Ponta a facut aceasta afirmatie dup ace Vanghelie a declarat ca va propune la prima sedinta a Comitetului Executiv National al PSD excluderea lui Ponta si a lui Vasile Dancu din partid. Victor Ponta a afirmat ca 'este o problema mai veche a partidului' faptul ca toti liderii, pe rand, sunt jigniti in continuare de un personaj care ar trebui sa se ocupe, mai degraba, de treburile de la Primaria sectorului 5 al capitalei.
'Cred ca dl. Vanghelie are probleme mult mai mari la sectorul 5 ca sa se ocupe si de Gorj si de Cluj si, eventual, de alte judete', a spus Ponta. Vicepresedintele PSD crede ca in aceasta perioada in care social-democratii au o munca grea de facut, si anume de a demonstra ca sunt o alternativa la actuala putere, este rau ca 'din cand in cand se mai trezeste cineva vorbind si sa sape din interior, dl. Vanghelie avand experienta in acest sens'.
La randul sau, presedintele organizatiei de tineret a PSD, Nicolae Banicioiu, a declarat pentru Rompres ca este revoltat fata de faptul ca Marian Vanghelie propune excluderea unor lideri ai partidului. Liderul TSD a anuntat ca va cere in prima sedinta a Biroului Permanent National sanctionarea acestuia.
"Ar fi normal ca Marian Vanghelie sa fie sanctionat de conducerea PSD. Cum isi permite sa analizeze el comportamentul unor lideri precum Victor Ponta sau Vasile Dancu? A ajuns hilar ca un astfel de om sa iasa cu asemenea propuneri. Vreau si eu sa fiu dat afara de Marian Vanghelie", a afirmat Banicioiu.
Purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Ana Birchall, a declarat ca presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a primit mandat in unanimitate de la membrii Comitetului executiv sa solicite conducerii partidului excluderea vicepresedintilor PSD Victor Ponta si Vasile Dancu, pentru declaratii critice la adresa partidului facute prin intermediul presei.

Cele mai citite

VIDEO. Inundațiile pun stăpânire pe Brazilia. Bilanțul se ridică la 75 de morți

Bilanțul victimelor ploilor abundente care au provocat inundații în statul brazilian Rio Grande do Sul din sudul țării a crescut la cel puțin 75...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Căpitanul din filmul Titanic, Bernard Hill, s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani

Vestea tristă a trecerii în neființă a actorului britanic Bernard Hill a îndoliat comunitatea artistică și fanii din întreaga lume. Bernard Hill, cunoscut pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă