19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportPonta spune că VA FACE PUBLIC acordul semnat cu Traian Băsescu. Antonescu:...

Ponta spune că VA FACE PUBLIC acordul semnat cu Traian Băsescu. Antonescu: Documentul NU trebuia semnat. Nu l-am citit pentru că era PLICTISITOR. Ponta, către DNA, ANI şi CSM: Să aibă grijă. Sunt percepute ca unelte ale lui Băsescu

UPDATE: Premierul desemnat Victor Ponta a declarat marţi seară, că DNA, ANI şi CSM trebuie să aibă grijă pentru că sunt confundate cu instituţii controlate de preşedintele Traian Băsescu, potrivit B1.ro.

„ANI, DNA şi CSM trebuie să aibă foarte mare grijă pentru că sunt percepute ca unelte ale lui Traian Băsescu”, a declarat Victor Ponta.

Citeşte şi Victor Ponta: DNA, ANI şi CSM să aibă grijă. Sunt percepute ca unelte ale lui Băsescu

_ _ _ _

Premierul Victor Ponta a anunţat că a discutat cu preşedintele Traian Băsescu despre acordul semnat săptămâna trecută şi că a convenit cu acesta ca documentul să fie prezentat public miercuri, după ce toate negocierile privind constituirea Guvernului vor fi încheiate, potrivit Mediafax.

“L-am întrebat pe preşedinte şi mâine, după ce finalizăm toate discuţiile cu Guvernul, o să dau publicităţii acordul”, a spus Ponta la postul B1 TV.

Cireşte şi editorialul: Ce bine că suntem o COLONIE a UE!

El a relatat că întâlnirea cu şeful statului de săptămâna trecută a fost organizată într-un mod mai complex, după o serie de tatonări prin intermediari, de genul discuţiilor dintre “israelieni şi palestinieni”, iar întrevederea a avut loc în final pentru a se evita un “război nuclear”.

Ponta a adăugat că Băsescu nu l-a anunţat că va înmâna documentul liderilor europeni şi că va face acest gest în faţa camerelor de luat vederi, dar că nu a fost deranjat de acest gest.

Citeşte şi Ponta: Băsescu mi-a propus în septembrie o formă de acord, nu s-a finalizat

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că premierul Victor Ponta va trebui să dea publicităţii “cât mai curând” textul acordului dintre acesta şi preşedintele Traian Băsescu, menţionând că, din punctul său de vedere, acest document nu ar fi trebuit semnat.

Antonescu a mai declarat că nu a citit acordul semnat între Băsescu şi Ponta pentru că era plictisitor. “Premierul nu are nimic de ascuns, v-o spun şi eu, deşi eu nu am parcurs textul ala pentru că e plictisitor. Nu are multe pagini, cam cum se fac prostiile astea, două-trei, aşa”, a declarat Crin Antonescu la Realitatea TV.

“Băsescu l-a dat nu doar persoanei lui Schulz, ci a făcut in aşa fel incât purtătorul de cuvânt al dlui Schulz să poată răspundă oricărui jurnalist din Europa la intrebarea ce au semnat Ponta şi Băsescu”, a mai spus Antonescu.

Citeşte şi Antonescu: Ponta trebuie să dea publicităţii acordul cu Băsescu, nu mai are nevoie de acceptul său

 

Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...
Ultima oră
Pe aceeași temă