15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportPonta spune că primarii din Olt susţin PDL pentru a obţine proiecte...

Ponta spune că primarii din Olt susţin PDL pentru a obţine proiecte de la Elena Udrea

Preşedintele PSD Victor Ponta a afirmat luni, la Realitatea Tv, că primarii social-democraţi din Olt care şi-au anunţat susţinerea pentru actuala putere au făcut-o doar pentru a putea accesa proiecte, potrivit NewsIn.

“Sunt cinci primari ai mei de la PSD, de la Olt, care ne-au anunţat astăzi: ‘Dom’ne, ne-a zis dna Udrea că dacă noi nu spunem că trecem la PDL nu ne dă proiectele, şi ce să facem, ne luăm şi noi proiectele şi după aia ‘om vedea'”, a povestit Ponta.

Cinci primari social-democraţi din judeţul Olt, printre care şi cel din municipiul Caracal, şi-au anunţat, în ultima săptămână, sprijinul pentru PDL şi UNPR, dar au afirmat că nu îşi vor da demisia din partid, pentru a nu-şi pierde funcţiile.

Luni, primarul municipiului Caracal, Gheorghe Anghel, şi edilii comunelor Găneasa şi Strejeşti, Nicolae Preda şi Constantin Vizantie, şi-au anunţat susţinerea pentru parlamentarii PDL şi UNPR, formaţiuni din partea cărora intenţionează să candideze la alegerile de anul viitor. Ei au afirmat că sunt nemulţumiţi de scandalul din PSD Olt, care a culminat cu suspendarea din partid pentru un an şi propunerea de excludere din PSD a senatorului Ion Toma, dar şi de lipsa de sprijin din partea conducerii PSD Olt pentru rezolvarea problemelor comunităţiilor pe care le reprezintă.

Săptămâna trecută, alţi doi primari social-democraţi şi-au anunţat sprijinul pentru PDL şi pentru deputatul democrat-liberal Marin Bobeş. Astfel, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul Biroului parlamentar al lui Bobeş, primarul oraşului Corabia, Teodor Barbu, şi edilul de la Perieţi, Ion Luţă, şi-au anunţat sprijinul pentru deputatul PDL.

Edilul din Caracal, Gheorghe Anghel, singurul primar de municipiu din Olt al PSD, a declarat, luni, corespondentului NewsIn că va candida la alegerile locale din 2012 din partea UNPR Olt şi că se află la Bucureşti pentru a discuta cu liderul acestei formaţiuni politice despre nevoile localităţii.

Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă