15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportPonta se uită la desene animate: „Doctoriţa Pluşica” şi „Piraţii”

Ponta se uită la desene animate: „Doctoriţa Pluşica” şi „Piraţii”

Premierul Victor Ponta, prezent în faţa a 4200 de femei social-democrate, la Sala Palatului, a dezvăluit secretul său pentru a-şi păstra calmul în viaţa politică. El a declarat că în fiecare dimineaţă urmăreşte alături de fiica sa, Irina, desene animate ca “Piraţii” şi “Doctoriţa Pluşica”, conform Mediafax.

“Mă întreabă toată lumea cum pot să fiu atât de calm, cum pot să fiu liniştit, de ce nu răspund când sunt atacat de domnul Băsescu, de alţi domni, tot cu «escu». Păi e simplu: dumneavoastră nu aţi fi fericiţi, n-aţi fi calmi, n-aţi fi pozitivi dacă în fiecare dimineaţă când îşi bei cafeaua te uiţi cu o domnişoară la «Piraţii» şi «Doctoriţa Pluşica»? Cred că aţi fi…”, a spus Ponta, în discursul susţinut în faţa femeilor PSD, de 8 Martie.

Ponta a venit la Sala Palatului pentru a fi alături de femeile social-democrate de 8 Martie, când acestea au organizat un eveniment de lansare a Manifestului european al femeilor PSD, intitulat “Primăvara social-democrată”.

Premierul a venit alături de soţia sa, Daciana Sârbu, candidat la alegerile europarlamentare, şi de fiica sa, Irina, ambele îmbrăcate în ţinute roşii. La eveniment a fost prezentă şi mama premierului, şi ea purtând un sacou roşu.

Atât mama sa cât şi soţia şi fiica sa au urcat pe scenă în timpul discursului pe care l-a susţinut, premierul precizând că a negociat această ipostază cu familia sa şi menţionând că, faţă de aceste negocieri, cele cu preşedintele Traian Băsescu sunt uşoare.

Ponta a precizat că îşi doreşte ca României să îi fie redate, după nouă ani de ceartă şi scandal, armonia şi încrederea în sine şi a subliniat că alături de 52% din populaţia ţării, reprezentată de femei, merge “oriunde” la victorie.

Constantin: Vă dăruiesc lalele, crini nu mai există

La evenimentul femeilor PSD a participat şi vicepremierul Daniel Constantin, preşedinte al PC. Constantin a fost cel care a personalizat discursul lui Ponta, referindu-se aluziv la Crin Antonescu.

Astfel, liderul PC a arătat că le va dărui femeilor PSD lalele pentru că laleaua este simbolul internaţional al zilei de 8 Martie dar şi pentru că “crini nu mai există”.

“Am felicitat azi dimineaţă şi nişte femei liberale şi încep să cred că nici acolo crinii nu mai sunt doriţi”, a spus Daniel Constantin.

Tot el a fost şi cel care a deschis, în cadrul evenimentului, seria de referiri la posibila candidatură a lui Ponta la alegerile prezidenţiale. “Vă doresc să realizaţi ceea ce noi, bărbaţii, nu am reuşit ; vă doresc să-l convingeţi pe Victor Ponta să candideze la funcţia de preşedinte al României”, a spus Constantin.

Femeile PSD merg pe mâna lui Ponta la alegerile prezidenţiale

Tema candidaturii lui Ponta la prezidenţiale a fost preluată, ulterior, de femeile social-democrate, care au precizat, în discursuri, că PSD va câştiga prezidenţialele şi că Victor Ponta nu va putea să spună că nu va candida.

Astfel, preşedintele OFSD, Rovana Plumb, i-a transmis lui Constantin că femeile social-democrate vor depune toate eforturile pentru a-l convinge pe Ponta să candideze la funcţia supremă în stat. “Am încredere că vom câştiga atât alegerile europarlamentare, cât şi pe cele prezidenţiale”, a spus şi europarlamentarul Corina Creţu, cea care deschide lista candidaturilor PSD la PE.

În acelaşi registru s-a situat şi discursul Ecaterinei Andronescu, aflată pe locul secund al listei pentru PE. “Daniel Constanin spunea să-l convingem pe Victor Ponta să candideze la funcţia supremă în stat. Victor Ponta, cu noi aici, niciodată nu o să spună că nu va face asta”, a spus şi Ecaterina Andronescu.

Ea a mai spus că PSD are nevoie de funcţia supremă în stat, că românii au nevoie să muncească în linişte şi că nu creeze relaţii contondente între ei, arătând că obţinerea acestei funcţii reprezintă un “succes” pe care Victor Ponta are “obligaţia” să îl obţină.

Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă