17.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportPonta îi cere lui Antonescu să nu ţină jurnaliştii la uşă când...

Ponta îi cere lui Antonescu să nu ţină jurnaliştii la uşă când va fi preşedintele României

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a cerut, miercuri, după consultările de la Cotroceni, lui Crin Antonescu să nu ţină jurnaliştii la uşă când va deveni preşedintele României, aşa cum se întâmplă în timpul consultărilor dintre şeful statului şi liderii partidelor parlamentare.

“Noi am vrut. Noi nu avem niciun fel de reţinere. A fost decizia gazdelor, nu o comentez, să nu lase presa nici măcar cât să ia cadre”, a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu, după întâlnire, scrie Mediafax.

El fusese întrebat de ce jurnaliştii nu au fost lăsaţi în sala unde au avut loc consultările dintre şeful statului şi reprezentanţii USL nici măcar pentru oportunităţi de imagine, practică uzuală în astfel de cazuri.

“Îi cer public domnului Antonescu, când va fi preşedinte al României să nu vă mai ţină aşa, la uşă. E o chestie de bun simţ şi de bună creştere, care văd că a dispărut de la Cotroceni”, a spus, la rândul său, liderul PSD, Victor Ponta.

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a afirmat că au intrat în Palatul Cotroceni pe altă uşă faţă de cea la care erau aşteptaţi de jurnalişti din cauză că aşa au fost conduşi.

La ora transmiterii acestei ştiri, la Palatul Cotroceni au loc consultări între şeful statului şi liderii partidelor din arcul guvernamental. Nici la această întâlnire jurnaliştii nu au avut acces pentru oportunităţi de imagine, ei fiind ţinuţi în curtea Palatului Cotroceni.

Cele mai citite

ANAF va avea un compartiment de Evidență Operativă

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și-a înființat un compartiment de Evidență Operativă, anunță un articol publicat pe site-ul termene.ro. Noul departament al ANAF va...

Gheorghe Dincă, afirmații tulburătoare: “Pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu le-am omorât, ci le-am vândut!”

Gheorghe Dincă, cunoscut ca „Monstrul din Caracal”, încearcă să obțină rejudecarea dosarului în care a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare....

ANAT și patronatele din turism solicită suplimentarea semnificativă a fondurilor pentru creditele IMM Invest+

Vineri 17 mai, la Ploiești, a avut loc o întâlnire care a marcat aniversarea de 30 de ani a Patronatului IMM, la care au...
Ultima oră
Pe aceeași temă