18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportPonta: Guvernul USL funcţionează foarte bine, restul e cancan

Ponta: Guvernul USL funcţionează foarte bine, restul e cancan

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seară, la RTV, că Guvernul USL funcţionează foarte bine, el admiţând că în Uniune au apărut sincope, dar doreşte ca ascestea să fie rezolvate, transmite Mediafax.

“Guvernul USL funcţionează foarte bine”, a spus Ponta, menţionând că este mulţumit de toţi miniştrii.

El a menţionat că doreşte rezolvarea “sincopelor” apărute în USL.

“Că au apărut sincope în USL, aş dori să le rezolvăm”, mai spus Ponta.

Întrebat despre declaraţiile lui Ilie Sârbu legate de posibilitatea despărţirii USL, Ponta a spus că el este pentru compromisul care să facă lucrurile să meargă.

“Restul e cancan”, a mai spus Ponta.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a vorbit, într-o emisiune televizată, despre o posibilă “despărţire” a USL în lipsa unui compromis, el arătând că există două variante: fie compromis şi se merge mai departe aşa, fie lucrurile sunt tranşate “bărbăteşte” şi “fiecare merge pe drumul lui”.

El a fost întrebat, la B1 Tv, în contextul unei discuţii despre subiectele în disensiune şi schimburile de replici dintre PSD şi PNL din ultima perioadă, cum ar trebui să se regleze situaţia dacă liberalii şi social-democraţii rămân fiecare pe poziţiile lor.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că nu găseşte “nimic semnificativ de comentat” în legătură cu afirmaţiile senatorului PSD Ilie Sârbu privind posibila despărţire a USL în lipsa unui compromis, menţionând că nu le consideră de o “asemenea gravitate” încât să genereze hotărâri.

Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...
Ultima oră
Pe aceeași temă