12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportPonta face noi numiri în funcții publice de conducere

Ponta face noi numiri în funcții publice de conducere

În şedinţa de miercuri, Guvernul a făcut noi numiri în funcții publice de conducere. Sirma Caraman, director executiv la Consiliul Judeţean Tulcea, a fost numită secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP). Noul secretar de stat este şi preşedinte al Asociaţiei Directorilor Economici şi Contabililor din Judeţele din România.

Gheorghe Neculae, sprijinit de UNPR, a fost numit de Guvern în postul de subprefect în judeţul Neamţ, după ce anterior a lucrat ca şi consilier în Primăria comunei Alexandru cel Bun din judeţ. Gheorghe Neculae a mai lucrat ca director tehnic al Primăriei Piatra Neamţ în perioada 1996 -2004.

Petre-Silviu Neacşu (PSD) a fost numit prefect în judeţul Olt, post vacant după ce Cătălin Rotea, sprijinit de PNL, a fost retras din această funcţie în urmă cu trei săptămâni. El a lucrat anterior ca şi consilier judeţean din partea PSD.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă