22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportPonta evită să spună dacă Geoană îşi menţine colegiul Dăbuleni

Ponta evită să spună dacă Geoană îşi menţine colegiul Dăbuleni

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a evitat să precizeze, marţi seară, dacă senatorul independent Mircea Geoană va candida în colegiul său din Dăbuleni, el arătând că nu a avut o nouă discuţie cu acesta şi că ar fi foarte bine dacă fostul lider al social-democraţilor ar candida din partea USL, potrivit Mediafax.

Întrebat de jurnalişti dacă poate să spună dacă Geoană va candida în acelaşi colegiu din Dăbuleni, Ponta a răspuns: “Nu, nu pot să vă spun decât că eu cred că e foarte bine să candideze din partea USL”.

“Nu am avut până în acest moment o nouă discuţie cu domnia sa, dar e foarte bine să candideze din partea USL”, a spus Ponta.

Surse din PSD au precizat pentru MEDIAFAX că actuala conducere a partidului nu agreează o nouă candidatură a lui Geoană în colegiul său din Dăbuleni, propunerea avansată acestuia fiind o candidatură pentru un post de senator, cu susţinerea USL, pe locurile PSD, dar într-un colegiu din Bucureşti, cel mai probabil din Sectorul 5.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, poziţia lui Geoană este de a nu renunţa la candidatura sa în colegiul din Dăbuleni.

Cele mai citite

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...

Numărul pensionarilor a scăzut în luna aprilie 2024, comparativ cu luna precedentă

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274 persoane mai puţine comparativ cu luna precedentă, iar pensia...

Ministrul britanic de Externe i-a confirmat lui Zelenski un ajutor militar de trei miliarde de lire sterline pe an

Secretarul de stat (ministrul) pentru Afaceri Externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a întâlnit, în Ucraina, cu președintele Volodimir Zelenski, pentru a discuta despre...
Ultima oră
Pe aceeași temă