16.3 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportPonta, despre lipsa unei discuţii cu Antonescu: Problema USL nu mai poate...

Ponta, despre lipsa unei discuţii cu Antonescu: Problema USL nu mai poate fi rezolvată de doi oameni

Problema USL nu mai poate fi rezolvată doar de doi oameni, ci de toate acele persoane care au contribuit la înfiinţarea Uniunii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, comentând astfel faptul că nu a mai vorbit cu liderul PNL, Crin Antonescu, la telefon în ultimele zile, conform Mediafax.

De cealalată parte, Antonescu spune că el îşi verifică tot timpul telefonul, sperând că va fi sunat de premier.

Citeşte şi: Antonescu: Decizia pentru Guvernul USL nu este la mine. Nu am fost în Bucureşti, dar m-am uitat la telefon, din când în când, să văd dacă mă sună un anumit om politic

Victor Ponta a susţinut că a fost sunat de Antonescu joi seara, când însă se afla la Chişinău, la masă cu premierul moldovean, şi că l-a sunat înapoi, ulterior, pe liderul PNL, dar că acesta se afla atunci într-o emisiune televizată, după care nu a mai fost contactat de către liberal.

“Şi Traian Băsescu se plângea la un moment dat de acest lucru, dar vorbesc cu el. Dacă îi răspund lui Băsescu, cum să nu-i răspund lui Antonescu ?”, a întrebat retoric Ponta, la Antena 3.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, duminică, într-o conferinţă de presă la Deva, dacă a mai încercat să îl contacteze pe Victor Ponta, spunând că nu şi adăugând: “Asta ar fi deja hărţuire, nu vreau să risc”.

Întrebat dacă a încercat şi în cursul acestei zile să îl contacteze pe liderul PSD, Crin Antonescu a răspuns: “Asta ar fi deja hărţuire. Nu vreau să risc… Nu, nu mi-a răspuns între timp”.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că în cursul zilei l-a căutat pe Victor Ponta pentru a vedea dacă mai este cazul să aibă o întâlnire, având în vedere că el va fi plecat din ţară luni, dar că deocamdată nu a reuşit să ia legătura cu premierul.

”Eu l-am căutat pe domnul Ponta ca să vedem dacă este cazul să ne mai întâlnim sau nu, având în vedere că eu de luni voi fi plecat din ţară. Deocamdată, nu am reuşit să luăm legătura. De încercat, am încercat”, afirma Antonescu, întrebat dacă a vorbit cu Victor Ponta.

El a spus că, din punctul său de vedere, este oricând la dispoziţia lui Victor Ponta, considerând că este cazul să aibă o întâlnire.

”Din punctul meu de vedere, oricând stau la dispoziţia domnului Ponta şi l-am sunat pentru a vedea dacă domnia sa crede că este cazul să mai vorbim. Eu cred că este cazul până în ultimul moment, având în vedere că luni plec din ţară”, a mai spus Antonescu.

Cele mai citite

ONU încearcă să împiedice “o tragedie fără margini” în oraşul Rafah

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă Martin Griffiths a avertizat marţi, într-o declaraţie, că o operaţiune la sol a armatei israeliene în oraşul...

Estonia acuză Rusia că-i perturbă zboorurile prin interferența cu semnalele GPS

Finair a anunțat că a suspendat zborurile timp de o lună, potrivit radioromania.ro. Estonia acuză Rusia că prin interferența cu semnale GPS încalcă reglementările naționale...

Alegerea eficientă a unei pompe de apă: Ghid complet pentru maximizarea performanței

Alegerea corectă a unei pompe de apă este esențială atât pentru eficiența energetică, cât și pentru îndeplinirea eficientă a cerințelor specifice fiecărui proiect. Fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă