14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportPNL: PDL încalcă legea electorală în Neamţ

PNL: PDL încalcă legea electorală în Neamţ

PDL încalcă grav prevederile Legii electorale, folosind însemnele naţionale şi ale instituţiilor statului în promovarea candidatului pentru Camera Deputaţilor, colegiul 6, Neamţ, Adrian Rădulescu, atrag atenţia liberalii, într-un comunicat de presă citat de NewsIn.

“Televiziunea locală Tv 1 Neamţ a difuzat, în data de 18 august a.c., un clip electoral al democrat-liberalului Adrian Rădulescu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, în care apar, în repetate rânduri, pe durata a cinci minute şi 10 secunde, stema României şi sigla Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR). Folosindu-se de funcţia pe care o ocupă în cadrul MADR şi recomandându-se drept “un agricultor din popor”, Adrian Rădulescu îşi asumă în clipul electoral toate realizările, reale sau doar pe hârtie, de-a lungul timpului, ale Ministerului Agriculturii, agresându-i pe cei care vizionează clipul cu folosirea obsesivă a însemnelor naţionale. Nu este nimic ascuns, nimic care să pară strecurat “dintr-o eroare”. PDL încalcă legea la vedere, pe tot ecranul televizoarelor, repetat, agresiv”, informează liberalii.

PNL remarcă şi că materialul electoral al candidatului de la Neamţ demonstrează faptul că PDL se disociază de simbolurile care l-au consacrat, punctând că sigla PDL apare doar pe fond verde, “Adrian Rădulescu fiind pus să joace cartea votului uninominal, încercând să detaşeze imaginea sa de percepţia negativă a guvernării”.

“Partidul Naţional Liberal atrage atenţia organelor abilitate să ia măsuri în vederea sancţionării acestei grave încălcări a legislaţiei în vigoare”, se mai arată în comunicat.

Cele mai citite

Investițiile PSD continuă să susțină creșterea economică în trimestrul II: Managerii Români Confirmă

Managerii români confirmă că România va continua să înregistreze creștere economică și în al doilea trimestru al anului 2024, conform Anchetei de Conjunctură privind...
Ultima oră
Pe aceeași temă