15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalPleacă Cristiano Ronaldo de la Manchester United pentru 250 milioane de...

Pleacă Cristiano Ronaldo de la Manchester United pentru 250 milioane de dolari în Arabia Saudită?

Lui Cristiano Ronaldo i s-ar fi oferit șansa de a părăsi Manchester United și de a câștiga 250 milioane de dolari în Arabia Saudită. Informația a fost dezvăluită de TVI News din Portugalia, în contextul în care portughezul vrea să plece, dar nu este lăsat.

De cinci ori câștigător al Balonului de Aur, Ronaldo vrea să plece de pe Old Trafford în această vară, el solicitând acordul clubului în acests sens, fără a-l primi însă. Se crede că principala sa nemulțumire ar fi faptul că „diavolii roșii” nu evoluează în Liga Campionilor.

Totuși, Ronaldo ar fi primit o ofertă care l-ar determina să părăsească Europa pentru prima dată în carieră și să încaseze 250 milioane de euro, timp de doi ani, în Orientul Mijlociu.

În timp ce jucătorul în vârstă de 37 de ani continuă să lipsească din turneul de pre-sezon al lui United din „motive familiale”, TVI News din Portugalia natală – citată de CNN – susține că un club saudit nenominalizat ar fi făcut o ofertă uluitoare pentru a-l transfera pe Ronaldo, conform cotidianul.ro.

Cristiano Ronaldo a primit o ofertă de 250 milioane de dolari din Arabia Saudită, dar și agentul fotbalistului ar avea un câștig fabulos

Salariul său s-ar ridica la 2,4 milioane euro pe săptămână, de peste cinci ori mai mult decât câștigă superstarul mondial în prezent la Manchester. De asemenea, Diavolii Roșii ar urma să primească o taxă de transfer în valoare de 28 de milioane de euro, mai mult decât dublu față de cât au plătitlui Juventus pentru serviciile sale vara trecută.

Pentru a îndulci această afacere fără precedent, gruparea saudită este pregătită să îi plătească agentului lui Ronaldo, Jorge Mendes, un comision de aproximativ 20 milioane de dolari.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 779: Kremlinul spune că declarațiile lui Macron sunt parte a unei tendințe periculoase

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a descris astăzi comentariile recente ale preşedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibilă intervenţie a Franţei în...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...
Ultima oră
Pe aceeași temă