18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportPhilippe Coutinho revine pe Camp Nou

Philippe Coutinho revine pe Camp Nou

Se pare că brazilianul nu i-a convins pe bavarezi să activeze opţiunea de cumpărare de 120 de milioane de euro. „Vrem să-i mulţumim foarte mult lui Philippe Coutinho. Cu creativitatea şi cu tehnica lui excelentă, a revigorat jocul nostru în acest sezon în care am reuşit tripla”, a declarat miercuri preşedintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge.

„Din păcate, nu a putut fi folosit mai mult din cauza accidentărilor şi a unei operaţii. Poate fi însă pe bună dreptate mândru pentru contribuţia sa la această triplă, mai ales la turneul final al Ligii Campionilor de la Lisabona”, a spus unul din oficialii bavarezilor, Hasan Salihamidzic.

Brazilianul a jucat în 38 de meciuri oficiale pentru Bayern, în care a marcat 11 goluri şi a oferit 9 pase decisive. Două dintre aceste goluri au fost în victoria cu 8-2 împotriva Barcelonei, în sferturile de finală ale Champions League.

Cele mai citite

Crește numărul cazurilor de tuse convulsivă. Sugarii, cei mai expuși

În cursul anului 2023 și până în aprilie 2024, țările UE/SEE au raportat aproape 60.000 de cazuri de tuse convulsivă, o creștere de 10...

pergolele sunt refugiul perfect pentru relaxare

Munca este mai mult decât o necesitate. Prezentă inevitabil în viața de zi cu zi,...

Ministerul Educaţiei a publicat clasamentul universităţilor din România

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din Bucureşti şi Universitatea Politehnica din Bucureşti ocupă primele trei locuri în Metarankingul Naţional pe anul 2023 al instituţiilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă