8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportPesedistii se cearta pentru locurile din PE

Pesedistii se cearta pentru locurile din PE

Clujenii lui Ioan Rus s-au suparat pe conducerea centrala a PSD pentru ca l-a plasat pe Titus Corlatean pe primul loc pe lista pentru alegerile europarlamentare, in locul lui Vasile Puscas.

Presedintele PSD Cluj-Napoca, Remus Lapusan, se declara nemultumit de decizia conducerii partidului de a-l plasa pe secretarul general Titus Corlatean pe primul loc pe lista pentru PE, si nu pe Vasile Puscas. "Noi am fi dorit sa fie Vasile Puscas. Cei de la centru nu s-au tinut de cuvant. Sunt nemultumit, dar asta e situatia si, daca se ia o decizie a conducerii, cred ca aceasta trebuie respectata", a declarat Lapusan. si Vasile Puscas si-a declarat, ieri, unui post de televiziune, nemultumirea produsa de faptul ca el a fost plasat de-abia pe locul al patrulea pe lista PSD, desi "de cateva luni i se dadusera asigurari" ca el va ocupa prima pozitie. "Acest lucru mi-a produs neplaceri", a spus Puscas, care insa, ulterior a revenit cu un comunicat in care si-a exprimat sprijinul fata de Corlatean.

El a spus ca il va sprijini pe acesta si pe toti cei aflati pe lista propusa de conducerea partidului.
"Sunt foarte multumit de faptul ca Titus Corlatean va ocupa primul loc. Il voi sprijini si pe el si intreaga lista de candidati", a declarat Puscas. El a mai spus ca va ramane dedicat proiectului european care trebuie facut in tara. "Romania are atat de multe deraieri si intarzieri de la o integrare reala in politica europeana incat consider ca pot sa fac extrem de mult daca ma dedic aplicarii politicilor europene in Romania", a afirmat Puscas.
Comitetul Executiv al PSD a stabilit, la sfarsitul lunii august, ca primele pozitii pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare sa fie ocupate de Titus Corlatean, Victor Ponta, Adrian Severin si Vasile Puscas.
Ulterior, PSD Cluj-Napoca a anuntat ca va contesta lista de candidati daca Vasile Puscas nu va ocupa prima pozitie.
Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a anuntat, joi, ca va ocupa prima pozitie a listei PSD pentru euroalegeri, care va fi finalizata, luni, de Biroul Permanent National al partidului.

Cele mai citite

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...
Ultima oră
Pe aceeași temă