8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportOpt sportivi români, calificaţi în semifinalele Campionatelor Europene de MMA

Opt sportivi români, calificaţi în semifinalele Campionatelor Europene de MMA

Radu Zarioiu s-a dovedit cel mai spectaculos sportiv român, el reuşind până acum două victorii înainte de limită, ultima realizată în primul minut al primei reprize.

Cristian Iorga, medaliat cu bronz la Mondialele din Las Vegas, a reuşit cea de-a doua victorie la decizie în cadrul categoriei 70,2 kg.

Astăzi vor lupta pentru intrarea în finale şi Mihai Dorobanţu şi Yamato Zaharia, la categoria supergrea, Raluca Dinescu, medaliată cu argint la europenele din 2015 şi 2016 şi una dintre favoritele categoriei 52,2 kg, Iulia Ghiţă, la categoria 56,7 kg, şi Ana Maria Mavru, la categoria 47,6 de kg. Bogdan Grad, ce luptă pentru Austria, îl poate întâlni pe Cristian Iorga în finala de mâine, dacă cei doi sportivi vor reuşi să se impună în meciurile de astăzi.

Meciurile pot fi vizionate la Sala Bucureşti din incinta hotelului RIN Grand Hotel sau online pe diviziamma.ro/video-tv/, prin intermediul platformei IMMAF.TV, în sistem ppv, pentru doar 4,99 euro.

Acesta este primul eveniment de acest gen organizat în România prin colaborarea dintre Federaţia Internaţionala de Arte Marţiale Mixte (IMMAF) şi Federaţia Română de Kempo, competiţie ce a strâns la start sportivi din 24 de ţări.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă