9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportNu își uită rădăcinile! Harry Kane sponsorizează echipa la care s-a lansat

Nu își uită rădăcinile! Harry Kane sponsorizează echipa la care s-a lansat

În vârstă de 26 de ani, Harry Kane şi-a făcut debutul la vârsta de 17 ani pentru Leyton Orient, în 2011, înscriind 5 goluri în 18 apariţii înainte de a pleca la Tottenham. Acum căpitanul primei reprezentative a decis să achite costurile cu echipamentul fotbaliştilor, imprimând pe tricourile acestora mesaje de mulţumire pentru toţi cei care se află în prima linie a luptei cu coronavirusul.

”M-am născut şi am crescut la doar câţiva kilometri de stadionul echipei Leyton Orient şi sunt foarte fericit că am ocazia să dau ceva înapoi clubului unde am avut debutul profesional. De asemenea, îmi oferă o platformă pentru a mulţumi eroilor din prima linie a luptei cu coronavirusul”, a spus Kane.

Cluburile engleze din ligile a doua, a treia şi a patra nu pot relua antrenamentele înainte de 25 mai, în contextul pandemiei de coronavirus, a anunţat English Football League (EFL).

EFL a avut o reuniune în care a analizat problemele financiare şi operaţionale cu care ligile sale se confruntă din cauza Covid-19 şi a estimat că prin simpla reluare a meciurilor cu porţile închise consecinţele pandemiei nu vor fi rectificate.

”Până la încheierea tuturor chestiunilor restante, inclusiv finalizarea unui program complet de testare în zilele de meci şi în zilele fără meci, conducerea EFL a informat cluburile sale că revenirea la antrenamente nu va avea loc până cel mai devreme la 25 mai”, se arată într-un comunicat al English Football League, care va continua să se consulte cu cluburile înainte de următorii paşi.

Fotbalul profesionist din Marea Britanie a fost suspendat în luna martie, fapt care a instaurat haosul în calendarul competiţional şi a dus la pierderi financiare grele pentru cluburi.

În schimb, Premier League s-ar putea relua, în absenţa spectatorilor, de la 1 iunie, dacă situaţia medicală o va permite.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă