17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportNoul preşedinte al PSD Cluj este Remus Lăpuşan

Noul preşedinte al PSD Cluj este Remus Lăpuşan

Fostul lider al PSD Cluj-Napoca, Remus Lăpuşan, a fost ales, joi seară, preşedinte al PSD Cluj, acesta obţinând 421 de voturi la Conferinţa Judeţeană de alegeri a filialei, desfăşurată în prezenţa liderului partidului, Victor Ponta, transmite Mediafax.

În cadrul Conferinţei Judeţene a PSD Cluj, contracandidatul lui Remus Lăpuşan, senatorul Alexandru Cordoş a obţinut 121 voturi din partea celor 574 de delegaţi prezenţi. Un număr de 32 de voturi au fost declarate nule.

Noul preşedinte, Remus Lăpuşan, ales cu 421 de voturi, a spus că îşi propune ca obiectiv câştigarea alegerilor locale din 2012, atât la nivelul Primăriei Cluj-Napoca, cât şi la cel al Consiliului Judeţean Cluj.

“Vreau să reconstruim împreună PSD Cluj şi să câştigăm alegerile locale din 2012, să câştigăm Primăria Cluj-Napoca şi funcţia de preşedinte al CJ Cluj. Acesta este obiectivul meu şi al noii echipe de conducere a PSD Cluj. Avem foarte mult de muncit, iar împreună vom reuşi”, a spus Lăpuşan.

Lăpuşan are 39 de ani şi a condus PSD Cluj-Napoca în ultimii cinci ani. El a fost anterior, timp de şapte ani, preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PSD Cluj.

În prezent, el este consilier local al PSD în Consiliul Local Cluj-Napoca.

În cadrul Conferinţei Judeţene a PSD Cluj au mai fost aleşi vicepreşedinţii filialei şi cei 181 de membri ai Consiliului Judeţean al filialei.

Remus Lăpuşan l-a înlocuit în funcţie pe Valentin Cuibus, care nu a mai candidat.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 778: Zelenski confirmă că summitul de pace din Elveția va avea loc în iunie

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a confirmat, astăzi, pe reţelele sale de socializare, că la Burgenstock, în Elveţia, va avea loc, în 15 şi 16...

Revolut Travel Report: Ce recorduri în materie de turism se vor depăși anul acesta?

Revolut, banca digitală cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane în România, a întrebat 15.000 de respondenți...

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...
Ultima oră
Pe aceeași temă