31.1 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSportNou-promovatele fac legea în liga secundă

Nou-promovatele fac legea în liga secundă

După victoria de senzație din runda precedentă, când a „zdrobit” Snagovul lui Răchită cu 7-0, Gloria s-a deplasat la Târgu Mureș, pentru meciul cu ”U” Cluj. Cu toate că „studenții” erau mari favoriți pentru a lua toate cele trei puncte, lucrurile nu au stat deloc așa. Echipa antrenată de Ilie Stan s-a impus prin golurile marcate de Valentin Alexandru (39) şi Dragoş Huiban (79), ambele din lovituri de la 11 metri. „Vrem să acumulăm cât mai multe puncte și restul echipelor să știe când joacă cu noi că nu e de glumă. Uităm repede acest succes și începem să studiem Mioveniul, pe care vreau să-l batem”, a spus antrenorul Buzăului, Ilie Stan.

De cealaltă parte, Turris Oltul Turnu Măgurele a obţinut a patra victorie consecutivă în deplasarea de la Chiajna, după ce a trecut de Concordia, cu 3-0. Teleormănenii au câștigat graţie golurilor marcate de Silviu Pană (6), Cristian Ciobanu (73) şi Nedo Turkovic (83). După aceste rezultate, Gloria şi Turris au maximum de puncte, 12, și ocupă primele două locuri în clasamentul ligii secunde. Pe primul loc se află formația antrenată de Ilie Stan, datorită golaverajului mai bun.

În următoarea etapă, Gloria Buzău joacă acasă cu CS Mioveni, în timp ce Turris primește vizita Farului din Constanța.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă