13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportPonta a "share-uit" statusul de pe Facebook al unui temut ADVERSAR POLITIC

Ponta a “share-uit” statusul de pe Facebook al unui temut ADVERSAR POLITIC

Victor Ponta, premierul României, a distruit pe contul său de Facebook o postare a unuia dintre cei mai mare adversari politici pe care îi are. Ponta a "share-uit" o poză postată de Monicăi Macovei, însă a facut-o doar pentru a-i critica pe "profeţii austerităţii (Macovei-Băsescu-Predoiu-Boc și restul din PNL/PDL)"

"Nivelul la care au ajuns aberațiile „dreptei” este impresionant! Potrivit „profeților austerității” (Macovei-Băsescu-Predoiu-Boc și restul din PNL/PDL), atunci când crești salariile și scazi taxele ești „populist și iresponsabil”.

Aceasta este ideologia dreptei din România, care vrea să ajungă din nou la putere – ca să facă ce știu ei mai bine și ce au mai făcut în trecut: să taie salariile și să crească taxele.

De asemenea, este mult mai ușor și pentru doamna Alina Gorghiu să îmi ceară demisia, decât să recunoască faptul că putem avea o scădere a taxelor și o creștere a salariilor pentru că avem creștere economică, rezultată din decizii bune de guvernare!", a scris Ponta pe Facebook.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă